Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régen, kb. 30-40 évvel ezelõtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen, kb. 30-40 évvel ezelõtt, mivel védekeztek a párok?

Figyelt kérdés
Hallottam a mai 55 felettiektõl, hogy régen óvszert és tampont csak a rbancok használtak. Ez tényleg így volt?
2022. nov. 28. 07:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont 30 éve találtam szüleim ágya alatt óvszert. Kis banánok voltak a csomagoláson és lehetett érezni azon keresztül is banán illatot:) pár évre rá anyu tablettát is szedett. 90-es években már abszolút elérhető dolgok voltak ezek.

Nagyanyáink korában meg megszakítással. Ha becsúszott-hát becsúszott, benne volt a pakliban. Volt 1-2 becsúszott gyerek a kívánt 1-2 felül, de mégsem 5-10.

Meg sok gyerek meghalt. Pl nagymamám eltemetett két babát. Egyik koraszülött volt, pár napot élt, másik 3 hónaposan tüdőgyulladást kapott. Ma már simán rendbehoznák őket. Az 50-es években vidéken még nem ment.

2022. nov. 28. 22:48
 22/22 anonim ***** válasza:

#20 valszeg igazad van és korábban is léteztek azok a vastag Libresse betétek amik még nem voltak szárnyasak és egyenként csomagoltak. De én ezekről annyira nem tudtam mivel mint írtam 92-ben kezdtem menstruálni, akkor voltam 12 éves. Kb fél-1 évvel előtte jöttek a suliba ilyen felvilágosító órára és kaptunk egy Libresse csomagot amiben már minden volt, tisztasági betét, az egyenként csomagolt szárnyas (de még vastag) betét és tampon is.

Rákerestem, nekem is ismerős a Libresse 89-es magyar reklámjában a csomagolás, biztos hogy ezek voltak később is amikor már nekem is kellettek, de nekem anyám azt mondta vattát használtak vagy Bécsből hoztak betétet.

Amúgy azt a Libresse tampon reklámot akartam megkeresni amiben egy megbotránkozott öregasszonyt heccel a lány benne hogy néni, Libresse tampon! Emlékszik valaki erre? :D

2022. nov. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!