Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után nem butaság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után nem butaság babát vállalni?

Figyelt kérdés
29N vagyok, én még ráérnék, de összejöttem egy 42 éves férfival, aki már első randin közölte, hogy szeretne minél előbb gyereket mert nem akar kifutni az időből meg amúgy is évek óta vágyik rá nagyon. Ehhez képest elég válogatós volt, nehezen talált olyan nőt, akivel ezt el tudja képzelni. Hát rám esett a választása:D Nagy a szerelem, mindketten vagyunk a kisbabára, de tudom, hogy az első időszak még minden kapcsolatban csodás, rózsaszín köd stb. Ő már szeretné, én is, de mégis mennyit várjunk? Legszívesebben már most pár hónap együttélés után ráállnánk a projektre.
2022. nov. 28. 00:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Van pénze? Akkor azonnal :D
2022. nov. 28. 06:20
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

Szüleid segíthetnek/segíthetnének a döntésben? Mindkettőtöknek van stabil jövedelme? Munkahelyi légkör mindkét oldalról?

Esetleg a családsegítő szolgálat szociális munkásai közül valaki segíthet a célravezető döntés meghozatalában. Pszichológus ilyen helyeken is szokott lenni, de várólistás (6 hónap.)

Én egyházi körben találtam minden kritikus élethelyzetemben KIEMELKEDŐEN STABIL TÁMASZT(!) és emberi jogi segítséget...

Valamelyik vallási felekezethez tartoztok családilag (amelyik történelmi múltú, pl.)

A férfi hova tartozik vallásilag??? (Láttad már az önéletrajzát?) Utánajártál a munkahelyeinek???

Szerintem is legalább 1 évet adjál ennek a kapcsolatnak. Majd később jelezzél vissza, hogy mi a helyzet.

A karácsonyi ünnepek döntőek szoktak lenni szívügyekben - és a szilveszter/újév napja is. (Ne hagyd magad annyira behálózni!)

Okos vagy, hogy igyekszel kivárni. Csak így tovább!

2022. nov. 28. 06:23
 13/26 anonim ***** válasza:
28%

Bocsánat, lemaradt egy kérdőjel a családi vallási felekezet témakörében. Kicsit elkapkodtam a nagy jóindulatot. :D

Szóval nem mindegy, hogy MENTÁLISAN(!) mennyire stabil a férfi. Erre szolgálna a vallási felekezethez tartozás/nem tartozás. A családi háttere a múltja, ahonnan jött. Ahonnan a mintákat kapta.

2022. nov. 28. 06:25
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon vicces, ha 42 évesen sürgeti, viszont nagyon válogatós, nem gondolod, hogy a kettő együtt üti egymást? Nekem hatalmas red flag lenne...Elvégre mit csinált az elmúlt 20 évben, ne mondja már, hogy eddig nem akadt megfelelő nő, és most hirtelen a semmiből meg igen, akinek gyakorlatilag gondolkodás nélkül, pár hónap együttélés után gyereket csinálna...ugyan már...azt jobban el tudom képzelni, hogy senki nem marad meg mellette, és marha gyorsan lelépnek a kiszemeltek; vajon miért? Sanszosabb, hogy nem gyereket akar elsődlegesen, hanem egy nőt megfogni, aki aztán nem tud előle menekülni...
2022. nov. 28. 06:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha tőled nem 13 évvel idősebbet választanál, akkor ez a nagy kapkodás sem kéne. Tisztába vagy a magyar férfiak várható életkorával?
2022. nov. 28. 07:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedul is eltudnád tartani csak akkor
2022. nov. 28. 07:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint ez teljesen normális és rendben van az menjen már a fenébe. Első randin ez volt a téma? Ráadásul el is gondoltál azon hogy egy TELJESEN IDEGEN embernek szülj gyereket? Mivel rád esett a választása? 😂Nálad ez valami ketyegő bomba hogy 29 évesen gyereket KELL csinálni? Jézusom... Komolyan nem értem az embereket hogy lehetnek ennyire mélyen sötétek és felelőtlenek. A pasit nem is ismered cseszdmeg fogalmad sincs ki ő valójában. Szánom az ilyen nőket...
2022. nov. 28. 07:30
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanabban a cipőben vagyok mint te. 34 éves nő vagyok, a párom 40+. Ő már nagyon szeretne babát, de csak pár hónapja vagyunk együtt. Viszont a mi kapcsolatunkban nálam is ketyeg az a bizonyos óra.... Nehéz kérdés hogy mikor van itt az ideje. Most úgy érzem hogy 1 évet biztos várnék ezzel.
2022. nov. 28. 07:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "jajj de válodatós vagyok de TE tökéletes vagy számomra, pont RÁD vártam eddig" abszolút ilyen manipulatív mézesmadzagnak hangzik amúgy :D nyilván neked simizi az egódat, de nekem nagyon erősen úgy tűnik hogy pont az is a célja vele. Egyetértek amúgy a válaszolók nagyrészével, egy ennyire idegen férfinak gyereket szülni nettó felelőtlenség, rosszabb esetben pedig saját magadat teszed egy nagyon sebezhető, veszélyes helyzetbe.

Az életben jönnek kiszámíthatatlan helyzetek, amikor borul a bili. Tudod, hogy readálna, ha hirtelen elveszítené a munkáját? Honnan tudod, hogy az első reakciója nem asztalborogatós azt üt amit lát kategóriájú lenne? Van annyi megtakarítása, hogy azzal el tudja tartani mindhármótokat egy pár hónapig, amíg új munkája nem lesz?

Oké, pár hónapja együtt éltek, ilyenkor az elején még valami energiát szoktak a háztartásvezetésbe fektetni, de mi van, ha egy pár hónap múlva elege lesz belőle és közli, hogy az a nő dolga? Kész lennél arra, hogy munka mellett, terhesen még vagy a teljes háztartást neked kelljen vezetned, vagy vele folyamatos konfliktusban lenni hogy elérd, hogy valami minimálisat segítsen? Mert ezek a dolgok sokszor nem derülnek ki, csak hosszútávú együttélés során, hogy mennyire vagytok kompatibilisek egy közös háztartás vezetésére

2022. nov. 28. 07:49
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

Hallod én már az első randin belekezdtem volna a babaprojektbe,nem is értem, minek húzzatok hónapokig. Ha az első randi jól sikerül és mindketten akarjátok a gyereket, akkor minek várni? Ott helyben meg is kellett volna ejteni!

(Irónia)

2022. nov. 28. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!