Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élő párok, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok, milyen gyakori az együttlét?

Figyelt kérdés

Leginkább azok válasza érdekel, ahol mindkét fél dolgozik, nem feltétlen egy műszakban, és együtt is élnek, 20-30 közötti krorosztaly.

Akiknél esetleg a heti 3-4 a gyakoriság, ez mindig így van, vagy vannak kimaradások, amikor pl lecsúszik heti 1re?

Nálatok mi az általános, ha egy hetet nézünk, valamint szoktak kimaradni időszakok, ha például faradtabbak vagytok?

Koszonom!

2022. nov. 27. 11:43
 1/9 Hans Pötterman ***** válasza:
82%
Fáradtság néha befolyásolja, rosszabb időszakban le tud csökkenni heti 1re is de általában azért úgy heti 3 megvan átlagosan. 24,25 évesek vagyunk,4 éve együtt élünk.
2022. nov. 27. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk spec. pont a heti 3-4 az átlag, ahogy írtad, nagyrészt így alakulnak a heteink. Jobb időszakokban pedig, szabi stb esetén simán van heti 5-6 is, ha kevés időnk marad egymásra akkor van hogy csak 1. Együtt élünk, dolgozunk mindketten, ráadásul nyár óta még házat is újítunk emellett, de így is a fenti számok érvényesek.

28N

2022. nov. 27. 12:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, nálunk mi van, mi 23 évesek vagyunk, párom két műszakban fizikai munkát végez, én vendéglátós vagyok. Az átlag a heti 2,jobb heteken 4, de ha mindkettőnk káosz, akkor van, hogy heti egy. Két éve élünk együtt egyébként.
2022. nov. 27. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De ha nektek így jó, akkor semmi gond. Ne az legyen a mérce, hogy másnál mi van, hanem az, hogy nektek mi a jó. Ha viszont elégedetlen vagy vele, akkor beszélgessetek róla, hogyan tudnátok más irányba terelni a dolgot.

2022. nov. 27. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez bután fog hangzani, de őszinte vagyok, így érzem... Ha látom, hogy másoknál jóval több a szám, és ezt hallom mindenhol, akkor automatikusan arra gondolok, hogy baj van. Pedig ha nem tudnék másokról, én nem igényelném többször, mert leszív a munka, stb. Csak aztán megint a buta gondolkodás, hogy vajon mást jobban kívánja a párja, mint engem az enyém?

Beszéltem vele erről, azt mondta, az ideális neki lenne heti 4, de mindig van valami, munka, fáradtak vagyunk, valaki beteg, és ilyenkor csúszik le 1-2re.

2022. nov. 27. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne görcsölj ezen. Mi is dolgozunk a párommal, ő emellett még levelezőn egyetemet is csinál, jön a vizsgaidőszak, nagyon sok minden és sok a stressz, szóval nálunk is most a heti egy az átlag, mire lemegy a decemberi hajrá majd több lesz. Hiányzik nekem, nyilván, de megértem a páromat, nem aggódok ezen.
2022. nov. 27. 13:14
 7/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Igen,ez elég buta felfogás,eltérhetnek az igények,nem vagyunk egyformák. Ne másokkal foglalkozz,csak az számít,hogy nektek megfelelő e a mennyiség.

2022. nov. 27. 13:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2022. nov. 27. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk változó, átlagban heti 1-2 szokott lenni, de van, amikor heti 3, utána héten meg egy sem.

24N,25F

2022. nov. 27. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!