Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek ti hasonlót? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek ti hasonlót? Hogy nőként egyáltalán nem szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Ezelőtt 1-2 éve én is szerettem volna, mióta összeházasodtunk és a férjemmel előjön a gyerektéma egyszerűen beleborzongok. Túlságosan nagy felelősségnek látom és egyik porcikám sem vágyik rá, a férjem viszont szeretne.

2022. nov. 27. 10:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
81%
Soha nem akartam.
2022. nov. 27. 20:22
 32/34 anonim ***** válasza:
76%
A férjed szeretne, mert apának lenni poén. Ha férfi lennék, nem érdekelne, van-e gyerekem vagy nincs, nagyjából ugyanolyan az élet.
2022. nov. 27. 21:47
 33/34 anonim ***** válasza:
44%

30-as, ezt nem értem. Én sem érzek semmit, ha megfogok egy gyereket azon kívül, hogy cuki, igazából mit is kéne érezni, vagy mit vársz? Teljesen más, ha az a gyerek tiéd, belőled van.

(Nincs gyerekem, meg nem tudom még, hogy akarok-e, csak a gondolatmenetedet nem értem, bocsi)

2022. nov. 28. 22:01
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

33

Például azt nem érzem ilyenkor, hogy én is szeretnék saját gyereket. Eleve nem vágyom rá, hogy megfogjam, megsimohassam őket, arra meg főleg nem, hogy időt töltsek velük.

Elmondások alapján a korombeli fiatal nők jelentős része valamiféle melegséget, gondoskodási vágyat érez a kisgyerekek közelében. El-elképzelik, hogy milyen jó lenne (majd) anyának lenni, gondoskodni a kicsikről stb. Bennem semmi ilyesmi nincs.

2022. nov. 28. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!