Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek ti hasonlót? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek ti hasonlót? Hogy nőként egyáltalán nem szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Ezelőtt 1-2 éve én is szerettem volna, mióta összeházasodtunk és a férjemmel előjön a gyerektéma egyszerűen beleborzongok. Túlságosan nagy felelősségnek látom és egyik porcikám sem vágyik rá, a férjem viszont szeretne.

2022. nov. 27. 10:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Vagy magadban nem érzed a felelőséget és az idegrendszeredben azt a pluszt ami egy gyerekneveléssel jár , vagy a párodban nem látod az apát.
2022. nov. 27. 10:40
 2/34 anonim ***** válasza:
86%
Sosem akartam es nem is kell.
2022. nov. 27. 10:43
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Akkor előbb utóbb el fogtok válni.
2022. nov. 27. 10:46
 4/34 anonim ***** válasza:
87%

Hát akkor váljatok el. Mást nem tudok írni.

Nem egyezik a jövőkép, amivel nincs gond csak akkor egymás idejét raboljátok.

2022. nov. 27. 10:47
 5/34 anonim ***** válasza:
92%
Persze, még tiniként, aztán hatott a propaganda és benyaltam én is a romantikus szerelmes-gyerekezős-holtodiglant.
2022. nov. 27. 10:48
 6/34 anonim ***** válasza:
4%
Sajnos a feminista, családellenes propaganda hatására egyre több nő van így vele.
2022. nov. 27. 10:48
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
Vagy csak vannak nok onallo gondolatokkal es ugy elik az eletuk ahogy akarjak. Durva ugye?
2022. nov. 27. 10:52
 8/34 anonim ***** válasza:
9%
Ezek egyáltalán nem önálló gondolatok. A nőkben eleve benne van az anyai ösztön, nincs olyan önálló gondolat, ami azt elnyomhatná.
2022. nov. 27. 10:54
 9/34 anonim ***** válasza:
76%

Nincs az egésszel semmi baj. Változnak az érzéseink az élet minden területén. Az is lehet, hogy egy pár év múlva, te akarsz szinte mindenáron gyereket.

Nekem csak az nem tetszik, ezen az oldalon, hogy ha ezt fordítva írod ki. Pl: a férjed meggondolta magát a gyerekvállalással szemben s nem akar. Pedig x éve még akart. Akkor az itt lévő véresszájú nők szét szednék a férjed. Mondván, hogy rohadt féreg , csak beetetett stb... .

2022. nov. 27. 11:00
 10/34 anonim ***** válasza:
92%

Köszönjük, összes nőtársam nevében. Majd linkeld be erről a doktori disszertációdat. Ha pedig ilyened nincs, akkor ne égesd magad a "tudásoddal", ami gyakorlatilag csak 1 ember véleménye, és semmi köze nincs a teljes női nemhez.

2022. nov. 27. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!