Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok igényesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok igényesek, ti férfiak?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre manapság hogy nem fürdenek, nem illatosak a férfiak.

Van olyan aki még desodort is használ, esetleg kéz krémet?

Sajnos van aki alhokol, cigi szagú, van akinek a szája büdös. Úgy gondolják a férfiak, hogy a nők ezeket nem érzik? Pasik között dolgozok, sokszor úgy érzem hogy lefordulok a székről, van amelyik olyan kB mint egy hajléktalan.... De nem lehet ilyet megmondani hogy légyszíves ne gyere közel, vagy fürödj meg.

2022. nov. 26. 09:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"De nem lehet ilyet megmondani hogy légyszíves ne gyere közel, vagy fürödj meg."

Miért ne lehetne? Ő az, aki alapszabályokat nem tart be (ha emberek közé mész, előtte letisztálkodsz / minimum szagtalanítod magad).

Gyárban dolgozol amúgy? Hányan vagytok még nők?

2022. nov. 26. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Fürdök,borotválkozok,fogat mosok naponta.

Nem tartom magam túl igényesnek,de igénytelennek sem. Oké,dohányzom.

Nem szoktam kiöltözni csak ritkán, nem tudom elviselni az öltönyt pl. Na,de nem is vagyok már fiatal.

2022. nov. 26. 09:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem, őrök között adminisztrálok. Másnapos, vagy aznapos büdös cefreszaguk van, egyik viszont nem is fürdik és a ruháit szerintem még soha nem mosta ki.

Amúgy nagyon érzékeny az orrom sajnos, én ilyen hypós takarítás meg illóolajok nélkül itthon sem tudnék meglenni. És úgy gondolom hogy a ruhák mosása ugyanannyira fontos mint a fürdés.

2022. nov. 26. 09:30
 4/14 anonim ***** válasza:
35%
Mi a helyzet a pedikurrel? En tegnap ket oran keresztul kuzdottem vele, kicsavart pozokban hogy elerjem talpkessel mindenhol a talpam es leszedjem a borkeményedest. El nem tudom kepzelni hogy ezt egy ferfi csinalna, pedikuroshoz pedig nem jarnak.
2022. nov. 26. 09:31
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
#3: tökre igazad van, a tisztálkodás CIVILIZÁCIÓS alapszabály, de miért nem vagy képes ezt megmondani nekik szemtől pofába?
2022. nov. 26. 09:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ők büdösek, nem sértés, hanem tény.
2022. nov. 26. 09:35
 7/14 anonim ***** válasza:
borotválkozom, fogat mosok, naponta fürdök, minden nap tiszta ruhát veszek, használok kozmetikumokat, de óvatosan. az intim részeket nem borotválom, de lenyírom géppel, hogy ne legyen bozontos. a cipőm, ruhám mindig tiszta, jó állapotú, van hajam is, ami rendszeresen meg van mosva, vágva,fésülve stb. használok kézkrémet is:)
2022. nov. 26. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
50%

A Párom fürdik naponta használ deot, parfümöt, a ruháit mosom. Sose volt büdös még de ex pl igen, attól lefordultam én is.

Azert a hipoval és illóolajjal enyhén túlzásba viszed te is a másik oldalon!

2022. nov. 26. 09:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Igénytelen férfiak közt dolgozol (valószínűleg olyan munkahelyed van, ahová ilyeneket vettek fel) Ezért látod ezt. Ismerek jópár férfit, tiszták szoktak lenni, a ruháik is, max a cigiszagot érzem azon, aki dohányzik. Ritka aki igénytelen és büdös. De ez nem csak a férfiakra jellemző. Rengeteg nő igényes, tiszta. Mégis akad aki nem az 🤷🏼‍♀️.
2022. nov. 26. 09:50
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
40 es korosztaly lehet ez.. az alatt 20-30 evesek igenyesek tobbnyire.. mar aki nem szakadt csovesnek nez ki.
2022. nov. 26. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!