Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véletlen lenne az üzenet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen lenne az üzenet?

Figyelt kérdés
Egy nőnek szerintem tetszem, legalábbis néha van ilyen benyomásom. Most írt egy téves üzenetet, majd írta, hogy bocs, nem neked szántam. És egy szmájlit. Ezt annyiban hagyjam vagy valami semlegeset válaszoljak, vagy el lehet ezen a vonalon indulni és felfoghatom egy tét nélküli próbálkozásnak részéről?

2022. nov. 25. 13:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Lesz.rnám.

Ha akar vmit ne játszmázzon legyen benne annyi hogy egyenes. Ha ez nincs meg benne nem is kéne.

2022. nov. 25. 13:24
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Hülyít - és sikeresen eddig.
2022. nov. 25. 13:29
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a szmajli azért is volt ott, hogy ne haragudj.

Nem biztos, hogy hulyit...

Férfiak. 🤦‍♀️

2022. nov. 25. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:
24%

3.

Mh, hogyne. Akkor csak simán hülye a küldő, mert még egy üzenetet sem tud normálisan elküldeni a címzettnek - ez még rosszabb!

2022. nov. 25. 13:53
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Ez semmit nem jelent, de ha akrsz valamit tőle, akkor elindulhatsz itt.
2022. nov. 25. 13:53
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Már bocsánat, de hogy lehet véletlen üzenetet küldeni?

Csak ha az utolsók egyikére kattintok véletlenül.

Egyénként az illetőre rá kel keresni.

Én nem venném be.

2022. nov. 25. 14:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

És különben kapcsolatban vagy a nővel? Mármint szoktatok írni, telefonálni vagy ilyesmi? Mert ha igen akkor lehet véletlen is de attól te még elindulhatsz rajta. Ha viszont nem irtok, hivtok akkor, hogy került a számod az üzenethez , véletlenül?

De ha sejted, hogy tetszel neki akkor indulj el aztán meglátod.

Lehet tőle próbálkozás, hisz nem a nő dolga, hogy kezdeményezzen csak felhívta magára a figyelmet.

2022. nov. 25. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Már bocsánat, de hogy lehet véletlen üzenetet küldeni?

Könnyen. VÉletlen nem jó helyre böksz a listán, és meg is történt. Ha hasonló nevű ismerős is van, akkor még könnyebb. Velem is fordult már elő.

2022. nov. 25. 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
24%

8.

Ehhez nagyon bénának kell lenni. Vagy részegnek, ami súlyosbító körülmény.

2022. nov. 25. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

mi volt az üzenetben? ez a lényeges kérdés, amit senki nem tett itt fel.

nekem egy pasi küldött üzit "véletlenül", 3 üzenet volt, mindegyik között pontosan 2 perc telt el, mert akkor még 2 percen belül kellett törölni, h. eltűnjön, különben ott maradt.

én már csak a töröltek helyét láttam.

aztán volt, h. szív emojikat küldött, azokat is "véletlenül".

utóbb kiderült, h. bejövök neki...

2022. nov. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!