Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Ti hogy látjátok.?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Ti hogy látjátok.?

Figyelt kérdés

Ma beszelgetunk a kollégámmal mivel úgy mond ő általa ismertem meg a mostani barátnőmet. Szerinte így külső szemlélőként a barátnőm nagyon domináns és birtokló személyiség. Az írásából is látta illetve a viselkedesébol h milyen. 1.5 hónapja vagyunk együtt. Alá írom hogy az elején voltak köztünk súrlódások és valóban elég domináns személyiség volt. De én inkább úgy fogalmaznék volt benne egy úgy mond férfi gyűlölet kicsit alázta a férfiakat. De mostmár nem ezt mondanám el róla. Én úgy látom hogy hagyja hogy én iranyitsak tudja hogy miben nem szeretek és abban ő intézi a dolgait. És mindig úgy hogy előtte megkerdez róla engem is hogy kit szólnék hozzá vagy felhozz több ötletet igyekezve az én igenyeim szemelot tartani. 26 éves vagyok ő pedig 23. Volt már párkapcsolatom de én ilyet még nem éreztem. Én nagyon figyelek rá és kedves vagyok ő szintén. Én azt akarom hogy ő boldog legyen és ő is azt szeretné hogy én is. Ha van valami baj együtt leulunk megbeszeljuk hozzunk fel opciót és ha tudja hogy engem valami zavar igyekszik ténylegesen oda figyelni. Velem tervezi a jövőjét és én szintén vele. Számomra az is fura hogy érdekli az amit csinalok és szeretné is ha ki tanulhatna tőlem hogy később a jövőben együtt tudjuk csinálni. Annó én felhoztam neki hogy mi lenne ha mellettem dolgoznal. Tudni kell róluk hogy ők egy gazdag család. Én egy szegény csaladbol származó gyerek vagyok. Azonban 3x többet keresek mint ő így nem hinném hogy ezért lenne velem. Múltkor felhozta mi lenne ha oda költöznek hozzá mondtam előtte varjuk meg még le jár a szerződésem a jelenlegi alberletemben. Elhalmoz minden jóval ruhákat vesz nekem (bár a barátainak is) Egész nap cipel autóval , reggelit készít, kávét ruháimat ki rakja mosa stb...

Néha viszont tényleg vannak úgy mond megszolalasai. Mondtam neki otthon alszom ő erre minek? Ne aludjal otthon aludj csak velem. Néha mondja hogy te az enyém vagy stb...

Előre is bocsánat hogy kicsit össze vissza a sztori ... De én ilyet még tényleg nem éreztem. Úgy érzem hogy végre valaki figyel rám és hogy neki az a fontos h én boldog legyek.

2022. nov. 23. 18:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve én úgy látom hogy van benne egy egyfajta megfelelési kényszer. Kicsit önbizalom hiányos. De mindennap mondom neki hogy milyen szép és ő is ugyan úgy bokol.
2022. nov. 23. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy látom hogy hagyja hogy én iranyitsak tudja hogy miben nem szeretek és abban ő intézi a dolgait. És mindig úgy hogy előtte megkerdez róla engem is hogy kit szólnék hozzá vagy felhozz több ötletet igyekezve az én igenyeim szemelot tartani. 26 éves vagyok ő pedig 23. Volt már párkapcsolatom de én ilyet még nem éreztem. Én nagyon figyelek rá és kedves vagyok ő szintén. Én azt akarom hogy ő boldog legyen és ő is azt szeretné hogy én is."

Te arra hallgass amit egy kolléga mond, mert nem ő van veled, pusztán irigysegbol is mondhatta...

Attól, hogy azt mondja, hogy az övé vagy, vagy szeretne veled együtt lenni nem jelenti azt, hogy fuh de domináns, inkább azt, hogy kedvel és ragaszkodik, mert jól kijottok és szépen alakul a kapcsolat kettotok között.

(Arra alapozom, amit bemasoltam).

2022. nov. 23. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
11%

"azt mondja, hogy az övé vagy"

Ebben birtoklásvágyat látok, ő akar téged irányítani. Te nem látsz ilyesmit?

2022. nov. 23. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Mi a bánatot írsz? Te csak a végét olvastad Kati53? ^^

Olvasd el mégegyszer, lassan aztán okoskodj.🤦‍♀️

Leirta hosszan, hogy alakul a helyzet köztük.

Kérdező ne hallgass rá, a GYK legtöbbje csak szorakozik itt vagy reflexből rairjak mindenkire, hogy narcisztikus és társai.😬

2022. nov. 23. 18:28
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
86%
Én itt sokat tapasztalt, tollahullott öreg csókaként csak egy aranyos fejlődőképes párt látok. (És drukkolok nekik.)
2022. nov. 23. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Én azt látom h nem fogom végigolvasni a regényedet. Old meg magadtól az ügyes bajos dolgaidat!
2022. nov. 24. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!