Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehéz szerintetek is normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz szerintetek is normális lányt találni?

Figyelt kérdés

19-23 éves lányokra gondolok. Szerintetek is kevés normális van?

Másoktól is hallom, meg én is azt tapasztalom, hogy nagyon hülye sok lány, az ember agyára mennek a kapcsolatban, felszínesek, ha találnak jobb fiút akkor lépnek. Sok fiútól hallottam azt is hogy feladták a párkeresést a csalódásoktól,én is ennek a küszöbén vagyok hogy elegem van, mert csak a csalódást okozzák.

2022. nov. 23. 17:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hol keresed!
2022. nov. 23. 17:12
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Férfiak ugyan ez.

Normális hozzánk való párt mindenkinek nehéz találni.

2022. nov. 23. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem annak nehéz normális lányt (vagy fiút) találnia, aki maga sem normális.
2022. nov. 23. 17:18
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Nehéz nagyon.Mindegyik megzakkant a fb/insta miatt
2022. nov. 23. 17:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt nem létezett ez a trágya közösségi média sokkal élhetőbb volt a világ.

Nem voltak így kitolva az emberek ingerküszöbei.

Most egy átlagos emberrel szóba nem állnak. Okádás.

2022. nov. 23. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Ebben a korban az idősek által magasztalt környékbeli rendes/normális lányok is méterekkel a föld felett közlekednek.
2022. nov. 23. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Alapból a normalitás elég szubjektív - bizonyos határokig. Nehéz olyat találni aki pont úgy hülye, mint te magad is...
2022. nov. 23. 19:26
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Nehéz szerintetek is normális fiút találni?

19-23 éves fiúkra gondolok. Szerintetek is kevés normális van?

Másoktól is hallom, meg én is azt tapasztalom, hogy nagyon hülye sok fiú, az ember agyára mennek a kapcsolatban, felszínesek, ha találnak jobb csajt akkor lépnek. Sok lánytól hallottam azt is hogy feladták a párkeresést a csalódásoktól,én is ennek a küszöbén vagyok hogy elegem van, mert csak a csalódást okozzák.

Mind egy csónakban evezünk.

2022. nov. 23. 20:34
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Mindkét oldalon ugyanaz a helyzet “CSAK” annyi a különbség, hogy egy átlagos külsejű csaj válogathat mert annyi udvarlója akad mint a hajam, egy átlagos faszi meg ünnepnapokon esetleg beszél egy nővel és örül mint majom a farkának, hogy végre valaki nem szarja le majd nem lesz belőle semmi és várja a következő ünnepnapot 🤡
2022. nov. 23. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

9

Ti tényleg egy másik univerzumban éltek...

2022. nov. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!