Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok én képzelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok én képzelek bele túl sokat,vagy van valami a háttérben?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon furcsa lesz, amit most leírok, de nem tudom mit tegyek. A férjemmel 8 éve vagyunk együtt, és 1 éve vagyunk házasok. Eddig anyósoméknál laktunk, most sikerült vennünk egy házat, amibe már 2 hónapja lakunk. Van két fiunk. Van a férjemnek egy unokahúga, most hívjuk csak Anitának. Neki is van egy fia és egy lánya. A gyerekei apjával van együtt, de állítása szerint csak a gyerekek miatt, a férfit egyáltalán nem szereti, mert mást szeret, akivel ezelőtt két hónapja együtt volt de az a férfi vissza ment a családjához mert hiányoztak neki a gyerekei. Én is találkoztam ezzel az emberrel márvoltak együtt nálunk. Eddig is volt hogy Anita és a férjem telefonon beszélgettek, de csak havonta, két havonta egyszer. De mostanában egyre gyakoribbak ezek a beszélgetések. A messengeren videochat-en keresztül beszéltek. De mindig csak kint a gangon, bent nem nagyon ha én is ott vagyok. Kezdett idegesíteni az hogy ha a férjem reggel felkelt első volt a kávé, cigi és Anitával a beszélgetés. Hétvégén elment délelőtt dolgozni, hazajött, ugyanez kávé, cigi és a beszélgetés, mert felkel hívnia videochat-en mert Anita már ötször kereste. Este megint ugyanez. Volt olyan hogy kiléptem hozzájuk, abba maradt a beszélgetés és jött azt monta a férjem Anitának, majd elmondom. Mintha olyanról lenne szó amit én nem tudhatok. Megkértem hogy ne beszéljen vele annyit mert engem zavar. Délutánosként dolgozok fél1-től fél9-ig. Amikor hazaértem megint vele beszélt. Nagyon felidegesítettem magam rajta és megkérdeztem tőle hogy tényleg nem tudnak kibírni egymás nélkül egy napot? Tudom hogy az unokatestvére, de engem akkor is idegesít. Volt olyan is is hogy Anita képet küldött neki magáról. Most letiltotta a facebookról (Nem én kértem) mondván így könnyebb szünetet tartani. Aznap Anita rögtön nekem írt hogy a férjem miért tiltotta le őt. Minden szombaton jönne hozzánk. Tényleg van jogom ezt kérni tőle? De már annyira idegesít, állandóan ezen pörög az agyam, hogy ha facebookon nem éri el akkor telefonon fogja felhívni.Elhiszem hogy most Anita sincs jól hisz nem szereti azt a férfit akivel együtt van, és kell neki a beszélgetés, de nincs senki más akivel beszélgessen. Mit gondoltok? Válaszotokat előre is köszönöm.
2022. nov. 23. 12:10
 1/7 anonim ***** válasza:

most akkor unokahúg vagy unokatestvér, nem mindegy!

ha unokatesó, akkor első vagy másodfokú?

undorító belegondolni, h. rokon létükre esetleg egymásba zúgtak.

2022. nov. 23. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ne légy naiv, ez a letiltés fb-n, pláne ha magától tette, nagyon látványos gesztus, amivel azt demonstrálja, h. semmi olyan köze nincs hozzá, de csomó más módon tudnak attól még kommunikálni.

alternatív mail címekről, titkos fb-fiókról, amiről nem is tudsz, snapchaten, ami törlődik stb.

2022. nov. 23. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Hm, szerintem van egy határ és ez már súrolja.

Ja, természetesen mellette állhat, beszélget vele mittomen 2-5x azt kész.

De hogy vele lóg és figyelembe se veszi, hogy ez téged zavar és ő helyette veled foglalkozhatna ez nálam nem jó jel.

Lehet együtt kibeszelik kinek mi nem jó a kapcsolatban, panaszkodnak stb. Úgymond lelki-szemétlada a másik.

Na de attól nem lesz jobb, inkább rosszabb, mert veled kellene megbeszelni a gondokat (vannak mindenhol, olyan nem létezik, hogy nincsenek).

Úgyhogy én leulnek a férjemmel egy jót beszélgetni és mivel nő vagy résztvevő lennék a beszélgetés(ek) során, elvégre jobban megertened (erre hivatkoznek :D), ha nem hajlandó rá egyikse, akkor nem tudom tényleg miről lehet tárgyalni napokat, amikor te is létezel tényleg... 🤷‍♀️

2022. nov. 23. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

És kivel lakik az Anita?

Külön a 2 gyerekével és a férjével? És messzi laknak tőletek?

És mióta tart ez a napi többórás beszélgetés vele?

2022. nov. 23. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Az élettársával lakik, nem házasodtak össze. Nem egy városban lakunk. Mint írtam, máskor is volt hogy beszélgettek, de csak rendes hívásban, ez a videochat kb másfél hete kezdődött.
2022. nov. 23. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Azóta elbeszélgettem vele. Már nem mennek a videochat-ek itthon. Azt nem tudom hogy a munkahelyén beszélget e még vele. Elmondtam neki hogy úgy érzem hogy neki elmond olyan dolgokat amiket nekem nem, és engem ez bánt. De hiába adtam ki mi bántja a lelkem, nem mondott semmit. Csak ült csöndben míg én beszéltem. Azután csak annyit mondott " kis bolond". Nem értem miért nem képes valami magyarázatot adni. Ő em mondd semmit, én meg nem kérdezem, úgysem kapok rá választ
2022. dec. 1. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy legutóbb mikor szeretkeztünk, azt mondta szeret, elmondtam neki hogy én is szeretem őt. Ezután megkérdezte hogy"Biztos?" Nekem ez nagyon rosszul esett. Nem tudom mit gondolt.
2022. dec. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!