Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg jobban szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg jobban szeretik azt, hogy egy férfi megválogatja a partnerét és nem csak beéri valakivel, nem csak a lukra megy?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 09:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20. Felelősségteljes jövőorientált férfi lehetsz, de ettől még az ember biológiai ösztönlény. Az éhezők viadalánál ez ki fog derülni! Kőbunkó és társai!
2022. nov. 23. 17:08
 22/33 anonim ***** válasza:

21-eske, ha már degradálsz valakit akkor legalább tudd az alapot. Az aki tanulatlan, jó neveltetés nélküli, az mind mind ösztönylény. Aki normális közegben nőtt fel és járt egy kis vallásosság, normális szintü családi neveltetés az nem az a durr bele a lecsóba típus lett hanem megfontolt,kicsit átérzőbb lénnyé vált. Ami jó.

Tudtad pl, hogy mindenkinek vq lelke amit ha megbántasz egy életen át cipeli és rosszbeidegződések miatt lehet, hogy soha többé képtelenné válik a bizalomra? Juuuuj, de nagyon klassz ilyenekkel jászani. Igen. És még csodálkoznak emberek, hogy sok szar ember van a világon, holott ezek e nyomorékok kreálják őket. Az ösztönlényekre gondolok ám. Lehet fikázni! Bírom . ;)

2022. nov. 23. 17:27
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
22. Senkit nem bántottam, annyit írtam hogy az ember alapvetően ösztönlény, még a jó keresztény is kefélne meg zabálna mint állat! Majd amikor ínség lesz, majd meglátod! A lélekbe taposásról én is tudnék könyvet írni! Béke!
2022. nov. 23. 18:45
 24/33 anonim ***** válasza:

Dehogy ösztönlény, pont ez külömbözteti meg az embert az állattól hogy uralkodni tud az ösztönein :)

Értelmes ember gondolkozik mielőtt cselekszik és ne keverd ide a biológiai létszükségleteket mint az evést, a szex nem létszükséglet bármeddig lehet nélküle élni.

2022. nov. 23. 18:50
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ott kezdődik az uralás, amikor ínségben nem zabálna, kefélne meg gyilkolna valaki. A diplomájával meg nem hat meg.
2022. nov. 23. 18:53
 26/33 anonim ***** válasza:
Ember, itt a nők, férfi kapcsolatokról kérdez. Akkor, hogy jön ide az éhseg, kaja?? Baszki, látom, hogy máshol már megy a fikázázás is, de itt ebben a rovatban nem tudsz egy érdemleges választ adni. Ne keverd össze a szezont a fazonnal! Ösztönylény az aki így nőtt fel. Nem látott semmi más alapot , hogy képes legyen felül emelkedni az ösztönösségén. Max az emberö....n. Legalábbis remélhetòleg hiszen az is öszönből lenne. Nemde?!
2022. nov. 23. 18:54
 27/33 anonim ***** válasza:
"Luk-luk!" (Prohászka Edömér)
2022. nov. 23. 18:56
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
26. PhD-k kúrnak agyba-főbe te szerencsétlen, milyen ösztönlét uralásáról beszélsz? Szerinted el lehet annyival intézni hogy diplomája van meg jó keresztény? Az ösztön az emberbe van kódolva, egy rossz élethelyzet (vagy még az sem) és BUMM! Időzített bomba! Csak azt hiszed, hogy uralod!
2022. nov. 23. 19:00
 29/33 anonim ***** válasza:
28- 26vagyok. Szúszá, kisk....g! Te öszönlény vagy. Látom. Sok ilyen van még. Nekem ha Barbi vagy Ken vetné magát elém se kellenének. Kizárolga ha ÉN akarom. Ego nem ösztönlény hanem döntés. Legy tyúkeszü együgyükém! Cupp!
2022. nov. 23. 19:12
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Mert Barbi és Ken csak babák, nem hús-vér emberek!

Jó étvágyat a vacsorához te ösztönlény!

2022. nov. 23. 19:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!