Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg jobban szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg jobban szeretik azt, hogy egy férfi megválogatja a partnerét és nem csak beéri valakivel, nem csak a lukra megy?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 09:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
20%

A biologiat nem tagadhatod le.

Olvasgass inkabb a temaban, mert latom nem tudsz rola semmit.

Civilizalt emberek xD nezz szet a vilagban aztan mondd ezt.

2022. nov. 23. 11:19
 12/33 anonim ***** válasza:
41%

11

Te hülye vagy? :D A társadalom milliónyi ponton "tagadja" a biológiát, pont ettől vagyunk civilizáltak...

Hogy ne mást mondjak, egyes egészségügyi beavatkozások vagy épp a szociális háló ellene megy a természetes kiválasztódásnak. A nyugdíj létezése is értelmezhetetlen a darwini kapitalizmus síkján.

2022. nov. 23. 11:32
 13/33 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk az rohadtul civilizált,hogy tönkreteszünk mindent.

Tényleg nem ártana kicsit szétnézned a vilàgban, ne otthon a szamítógépet bàmuld,hülyeségeket olvasva.

2022. nov. 23. 11:35
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Örülük, hogy érdemben nem tudtál reagálni a kommentemre. Annyit mindenképpen bizonyítottál, hogy TE nem vagy civilizált. :D
2022. nov. 23. 11:38
 15/33 anonim ***** válasza:

amit te írtàl ,na az nem jelent érdemben semmit.

Csak képtelen vagy elfogadni a valós tényeket, de az màr a te bajod.

Annyi közöd van a témàhoz.

2022. nov. 23. 11:43
 16/33 anonim ***** válasza:
39%
Oké, felfogtuk, hogy te személyesen egy bonobó majom szintjén mozogsz. Nem kell tovább bizonygatnod. Elhisszük.
2022. nov. 23. 11:45
 17/33 anonim ***** válasza:
Igen. Ha valóban ilyen bőven. Kell a bizalom, hogy nem azon izgulni, hogy mikor megy máshoz, elkapok e valamit, stb..
2022. nov. 23. 12:34
 18/33 anonim ***** válasza:
2. Ha tudnád, milyen ösztönlények vagyunk...
2022. nov. 23. 14:38
 19/33 anonim ***** válasza:

Aki tagadja hogy ösztönlény, az csak saját magát nem ismeri.

Se diplomával, se civilizált viselkedéssel nem lehet ezt eltakarni!

Na jó, próbálj meg nem ösztönlény lenni!

Tagadd meg magadtól a kaját és a szexet!

És pofán sem üthetsz senkit!

2022. nov. 23. 14:41
 20/33 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok és nem vagyok ösztönlény, magas vagyok izmos és elvileg helyes is. Jó pár nő érdeklődött már nálam, de mivel én nem akartam velük semmi komolyabbat és szexre sem tartottam őket vonzónak ezért inkább nem fogadtam a közeledésüket, távolságtartó maradtam.

Férfi barátaim már mondták hogy biztos b*zi vagy impotens nőgyűlölő vagyok . Elmondtam nekik hogy én nem vagyok olyan undorító szexmániás sz*r mint ők akiknek mind1 kibe csak beledughassák, nézhet ki az kb bárhogy.

Több mint 10 éve egyedül vagyok, de eddig egy nő sem volt aki megütötte volna nálam a mércét és ez kölcsönös lett volna. Ha majd nagyon nagyon vágyom a dugásra elmegyek egy prostihoz aki tetszik, de nem fogok nekem nem vonzó nőket k*rogatni csak hogy elmondhassam hogy van szexuális életem és ha később megismerek egy normális nőt akkor ne azt hallja vissza hogy lek*rtam a fél várost...

Ez egyébként igaz az étkezésemre is, nem eszem mindig azt amit megkívánok csak ami tudom hogy egészséges és változatos. Inni is csak mértékkel nem bebaszásig, részegségig. Pofán sem szoktam ütni senkit, máshogy vezetem le a feszültséget, kondizni és futni járok, régebben küzdő sportoltam.

Aki magát ösztönlénynek tartja azt csak sajnálni tudom, nekem a szex nem létszükséglet, ha kell könnyítek magamon.

2022. nov. 23. 16:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!