Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik 45-50 évesen is 20 évesnek akarnak látszani?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 46 vagy 47 éves. Az arcán nagyon meglátszik, hogy már öreg, tiszta ráncos. De mégis úgy sminkeli magát meg úgy öltözködik, mintha most menne a discoba, és az összkép közönséges is. Szerintem elég nevetségesen néz ki,ő meg mindenkinél szebbnek képzeli magát. Miért csinálnak bohócot magukból egyyesek?
2022. nov. 22. 10:36
1 2
 11/13 Hans Pötterman ***** válasza:
94%

Na és? Ha igényesen ízlésesen csinálja,nem a komplexusok vezérelte kényszeres feltűnésből, szerintem kifejezetten vonzó tud lenni egy fiatalos de érett megjelenés. Persze nyilván legyen fitt lelkileg is,hogy szinkronban legyen a külső és a belső. Ugyanez igaz a férfiakra is sztem.

Hiába fujjogsz meg tatázol kedves #1, gyakorlatban a fiatal kis csitrik jórésze is szereti 35+ korosztályt HA amúgy rendben van a krapek.

2022. nov. 22. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok semmit. Férfiakról sem . Mindenkinek a saját dolga.
2022. nov. 22. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmit, egészségére. Nem árt ezzel senkinek, így az ő dolga.
2022. nov. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!