Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik 45-50 évesen is 20 évesnek akarnak látszani?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, 46 vagy 47 éves. Az arcán nagyon meglátszik, hogy már öreg, tiszta ráncos. De mégis úgy sminkeli magát meg úgy öltözködik, mintha most menne a discoba, és az összkép közönséges is. Szerintem elég nevetségesen néz ki,ő meg mindenkinél szebbnek képzeli magát. Miért csinálnak bohócot magukból egyyesek?
2022. nov. 22. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

Pont ezen agyaltam nemrég csak pasikrol.

Vannak ezek az őszhaju 40esek,nes fodrasszal ugy van levagva a hajuk divatfrizkók mint a huszasoknak, színes cipőfűzőt hordanak, és ugy tesznek mintha fiatalok lennének, közben már messziről virít csak a járásukról mozgásukról is hogy merevebb öregedő férfiak.

Es bevágják a macso pofát is

[link]

Nem tudom hány nő hajthat tatákra, akik így álcáznak.

2022. nov. 22. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hogy te ne unatkozz. Látják, hogy a saját életed milyen sivár és szeretnék, hogy az övéket látva legyen min háborognod.
2022. nov. 22. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Aszott vőr de divatszakáll divatfrizko az kell

[link]

2022. nov. 22. 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
*bőr
2022. nov. 22. 10:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Ezek a képen jól néznek ki.
2022. nov. 22. 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
A discos összkép fiatalnál is közönséges, de hát egészségére az illetőnek, ízlések és pofonok. Egyébként meg miért ne öltözhetne akár férfi, akár nő úgy, ahogy az szerinte a személyiségéhez, hangulatához illik? Nem sértett vele közszemérmet. Mindenkinek addig terjed a szabadsága, amíg az másét nem sérti. Ha ő majd amiatt nem sikeres egy állásinterjún, az meg az ő baja.
2022. nov. 22. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha valaki 46 éves lesz akkor nem szabad sminkelni?

Én is sminkelem magam, de nyilván nem rikító színekkel hanem csak inkább szolidan. Ugyanolyan fontos a bőrápolás is számomra.

Szerintem te az életkorral hozod összefüggésbe azt, hogy valaki ízlésficamos.

Nem az a baj vele hogy 46 éves és már vannak ráncai, hanem az hogy nincs ízlése, önkritikája.

De ez minden életkorban előfordulhat bármelyik emberrel. Önismeret kellene hozzá meg némi szépérzék, hogy tudja az illető, hogy mi áll jól neki színben, stílusban és aszerint öltözzön, sminkeljen.

De ez ízlésficam, és semmi köze az életkorhoz. Persze vannak akiknél "befigyel" a kapuzárási pánik is, ez is lehetséges.

N46

2022. nov. 22. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Elég vicces az ok, amiért leszólod. Nyilván nem a korának megfelelően öltözik, de nem értem ez téged miért zavar ennyire?

A másik, hogy biztos vagyok benne, hogy van akinek ő igy is tetszik.

2022. nov. 22. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Neked a helyesírás amin még lehetne csiszolni, gondolom nem vagy egy iqharcos.
2022. nov. 22. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Igazából egy nő pont most vehet fel akármit. Mert mar nem kell a pasik zaklatasatol tartania, nem szolitgatjak le, nem fogdossak, a fonok nem hivatja be allandoan hogy puhatolozzon nala stb. Szabad es ugy oltozik ahogy tetszik neki, az elegedettseget latod az arcan.
2022. nov. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!