Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ismerősömnek nagyon kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősömnek nagyon kövér a felesége, miért vett el egy ilyet?

Figyelt kérdés

kb 130 kg lehet a nő

a pasi normális külsejű

A pasi ismerősöm, de annyira nem közeli, hogy ezt meg merjem tőle kérdezni, ill. hogy mondjam neki, nem ártana egy vékonyabb nőt keresnie

2022. nov. 21. 23:34
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy nem a legjobb helyre írtam ki, de semmi szexuális nincs benne.
2022. nov. 21. 23:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan férfiak akiknek elképesztően vonzó a nagyobb testü nő. Egész egyszerüen ez nekik olyan mint másnak egy vékony model.
2022. nov. 21. 23:37
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon csinos, jóképű fiút láttam nagy hasú, polcos fenekű, tokás lánnyal kézen fogva andalogni. Van, akinek ez az ideálja. Rubens korában a hurkás, hasas, nagy mellű, popsis nők voltak az ideál.

Még régebben meg a Willendorfi Vénusz, a teste a termékenységet, bujaságot jelképezte.

[link]

2022. nov. 22. 00:04
 4/19 anonim ***** válasza:
10%

A tesóm is a dagadt teheneket szereti, azt mondja, h bárhol tud rájuk pnát hajtogatni.

Különben ebből van perverzió is, a feeder fétis, mikor a faszi direkt arra gerjed h hizlalja a nőt, meg nézi h milyen jó sokat mutat alatta a mérleg.

2022. nov. 22. 00:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ilyesmi lenne (feeder fétis)
2022. nov. 22. 01:18
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Tegnap egy másik kérdés alatt leírtam, de nem kaptam választ

"Akik fikázzák a tulsúlyos nőket.... Sportos vagyok, 51 kg a 165 cm, mellem is van, és mégis csak a csóró, értektelen, fogyaszthato szemelyiseggel, lakassal, autóval nem rendelkező, mamahoteles lúzerek talalnak be! A nővérem 95-100 kg, (lehet több) 160 cm.hez, vőlegénye van, aki istennőként bánik vele, amit kiejt a száján azt megkapja, és a tenyerén hordozza...3 havonta wellnes, segit a házimunkaban, és megbizható, szavahihető ember, (legalabbis, az alapján, amit látok kivulrol)

Akkor most hogy van ez?

És akkor kiegészités: most viszi el a Maldiv.s szigetekre 2 hétre...

2022. nov. 22. 08:03
 7/19 Mathus ***** válasza:
100%
#6: a személyiség is számít. sőt, az számít igazán.
2022. nov. 22. 09:59
 8/19 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy ez kizárólag az ő dolguk.
2022. nov. 22. 11:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Közeli ismerőseid életébe se kellene ilyen szinten belepofáznod. Mi közöd van hozzá? Kéne a pasi, és savanyú a szőlő? :D Lehet, hogy neki a kövér nők tetszenek, lehet, hogy a személyiségével fogta meg a nő, ez kizárólag rájuk tartozik. Fogadjunk a nő nem egy olyan rosszindulatú savanyú p%%a mint te.
2022. nov. 22. 12:07
 10/19 anonim ***** válasza:
6. Te fajtádat a pénzesebb utálja , nem hogy a csoró . Tudod felszínes nők nem szoktak hamar párt találni, fe hosszú távra tuti nem.
2022. nov. 22. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!