Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi a csaj előtt wc-zik, mármint nem csukja be az ajtót, az mire utal? Bízik benne?
Figyelt kérdés
Mármint egyfajta bizalmi viszonyt jelent?2022. nov. 21. 00:24
3/13 anonim válasza:
Én simán pisilek már ismerkedéskor is a csajok előtt. Legalább meglátja a lőcsöt. Ami nem kicsi.
4/13 anonim válasza:
Nem egy kutyáról van szó hanem egy felnőtt emberről.. kérlek…
Lehet azért csinálja mert nem akarja hogy telefonozz, vagy mást csinálj nélküle, csak szimplán szem előtt akar tartani.
6/13 anonim válasza:
Fánál is szoktak.
Csak a himbilimbit ha nem látják simán pisilnek
Ferfi wc ben is egymas mellett állva pisilnek
7/13 anonim válasza:
Miért lenne automatikusan igénytelenség? Függ attól is, mennyi ideje ismerik egymást, volt-e szex, milyen jellegű vécéhasználatról van szó. Ha a másik látott már meztelenül, én sem szoktam mindig magamra csukni az ajtót pisilés esetén (nő vagyok).
8/13 anonim válasza:
Fuuu hát nekem ez az egy dolog ami tabu, amit soha nem szeretnék :D Nekem a wc-zés csak egyedül megy és engem zavar az is, ha más csinálja előttem, legyen az a párom vagy bárki (oké a gyerekem kb 6 éves koráig ezt fogja csinálni de az más). Úgyhogy nekem ez tényleg nem oké, szerencsére ezt tudja a párom.
9/13 anonim válasza:
Látom, hogy le lettem pontozva, pedig a kérdés még csak nem is arra irányul, hogy telibe látja a másik, kötelező néznie, csak nincs becsukva az ajtó, és ha arra megy, beláthat. Amúgy meg ez két ember döntése normál esetben, ha egyiket sem zavarja, miért ne? A bizalomhoz nem feltétlenül van köze, van, aki kevésbé szégyenlős, kevésbé igényli ebben az intim szférát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!