Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon másabb fiúk jönnek be a lányoknak mint felnőttként amikor babát szeretnének?
Nekem is már eszembe jutott ez. Incifinciék vádolják a nőket férfigyűlölettel, mikor ők a legnagyobb férfigyűlölők. Mindenkit gyűlölnek, lehordanak, aki szebb, jobb, tanultabb, gazdagabb náluk.
Nekem kora 20as éveimtől kezdve nem nagyon változott az ideálom belsőre (külsőre meg sosem volt kifejezett ideálom, nagyon változatos külsejű férfiak tetszettek már meg), max. jobban odafigyelek és jobban kielemzem a férfit, akivel épp ismerkedem, mert nem abban az élethelyzetben vagyok 33 évesen, mint 21 évesen (hamarabb el szeretnék köteleződni, most már nem "pálya" nekem 4-5 évig csak összejárogatni). De már akkor sem a menő, nagydumás volt a zsánerem.
Tinikoromban volt az, hogy felszínes dolgok vonzottak srácokban, de az betudható a tapasztalatlanságnak, hogy nem voltak olyan barátaim, akiknek komoly kapcsolataik lettek volna, hogy lássam, mi az, amitől olyan korban mondjuk tartós, komoly lehet egy kapcsolat... akkor még nagyban volt bennem ez az "ú, de jó lenne, ha zenész pasim lenne, mert az biztos érzékeny művészlélek, az meg nagyon szexi"... de ebből is kinőttem 21-2 éves koromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!