Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex után nem válaszol a csaj. Mit ronthattam el?
Volt három randink és harmadik randin feküdtunk le. Az első csók is a harmadik randin volt.
Első randin vittem neki egy apróságot ajándékba és sétáltunk egyet. Aztán a második randin kávézni voltunk.
Második talin mondta hogy meg van fázva,ezért nem csókoltam meg inkább.
Harmadik randin megittunk pár pohár bort és töményet is,majd megcsókoltam és felhívott magához.
Az este további részében ő lakásán folytatódott a "buli".
Ott is megittunk egy egy felest,majd lefeküdtunk egymással.
Én a részegseg miatt nem tudtam elélvezni, ő azonban legalább 5x elment,figyeltem rá hogy jó legyen neki.
Ott aludtam nála,mondta hogy tök jól érzi magát velem.
Másnap reggel hazamentem és délután írtam neki hogy milyen napja volt?!
Ezt meg sem nyitotta. Utána 2 nappal később megint írtam neki hogy jól éreztem magam vele és szívesen találkoznék vele újra.
Ezt az üzenetet sem nyitotta meg.
Mi lehet a baj?
Igazából többiek felsoroltàk:
- csak szexre kellettèl
- valamivel elvàgtad magad
- mègsem voltál olyan jó , és csak 1x ment el: tőled
Vaaagy amire senki nem gondolt eddig:
Talán szégyelli magát.
Beittatok megtörtént ami megtörtént és valószínű azt hiszi, hogy most hatalmas rib*nc a szemedben és könnyen kaphatónak tartod és még talizni is e miatt akarsz ismét.
Vagy ez vagy a fentebb felsoroltak.
A többiek már majdnem mindent felsoroltak..de lehet az is zavarhatta hogy te nem mentél el. Én legalábbis képes lennék azt képzelni, nem voltam elég jó. 🤷♀️
Persze azért fura hogy nem reagál semmire.
Mikor történt a szex amúgy? Mióta nem válaszol?
#14 te is aztán felelősségteljes vagy, ismeretlenekkel gumi nélkül, gratulálok, igenytelen hímribi.
".. mindkétszer beledurr, és reggel még egyszer, akkor azért húztam óvszert, mert már engem kezdett zavarni, hogy teledurrogtatom."
Jézusom ez a szó használat egy felnőtt férfitől, a gyomrom felfordul tőle:D
# 16
Szerda este feküdtunk le egymással.
Csütörtök délután írtam neki üzenetet.
Azóta nem is kapok választ
Addigra józanodott ki. :D
Csak egy szexet akart. Van ilyen, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!