Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki érezte már magát így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érezte már magát így?

Figyelt kérdés
Az emberek általában addig maradnak mellettem amíg fel nem javulnak, ezt nem kell félreérteni, csak úgy értem, hogy segítek az elakadásaikban, a sérülések meggyógyításában, a negatívumot pozitívra fordítani mint pl önbizalomhiány, önkifejezési problémák, traumák, munkahellyel kapcsolatos krízisek, bármi amin úgy érzem hogy a másik segítségre szorul, esetleg mondja is. Amint megtörténik és erősek lesznek vagy elhagynak vagy a végén engem néznek semmibe és én vetek véget a dolognak, extrém esetben már akkora önbizalmuk lesz hogy még én lepődök meg. Miért történik ez? Aki hasonló dolgokat élt meg, hogyan viseli hogy ismétlődik a séma, és x ideig van az emberek életében amíg a másik élete egyenesbe jön?
2022. nov. 19. 07:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is ugródeszkának használnak valahogy.

Szerintem önzők.

Az ilyenek pl nem azért vannak hogy kettem evezzetek egy hajóban hanem csak a saját élete érdekli

2022. nov. 19. 07:04
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Megismertem a páromat, és ugyanez volt. Segitettem a karrierjében, mellette volam, mikor beteg volt, meghallgattam a problémáit, segitettem abban, hogy feljebb legyen az önbizalma...100%ban elláttam még a házimunkát is, és minden nap friss kaját is főztem, mire hazaért fél5 kor (pedig 8 oras munkám van) és most, 4 év után szakitanom kellett vele, mert nem akar feleségül venni. (Gondolom, mert nem vagyok szép)

Te és én kerdező, segitő tipusuak vagyunk.... az egyszerüen értéktelen! A férfiak a r*banc, lehúzós nőkbe szerelmesek, sohasem a rendes, házias nőkbe... "ott nincs kémia"

Fogadd el a sorsod... 33 eves vagyok, lefőtt a KV. Ha te fiatalabb vagy, tanuld meg, hogy nem szabad ismerkedni, vagy ha igen, ne adj magadból.

2022. nov. 19. 07:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Persze, és van aki időszakosan vissza is tér panaszkodni.

Én nemrég untam meg végleg egy ilyen havert. Kár mert 20 éves ismeretség de már nem az aki anno volt.

2022. nov. 19. 07:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Önzés lehet a legjobb szó. Na meg a hálátlanság.
2022. nov. 19. 07:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Lassan fel eve hagyott el az exem pont ilyen dolgok utan, masik no volt a dologban persze.

A ferfiak ilyenek, azt hiszed ahogy idosebbek ertelmesebbek es erettebbek lesznek, de krvara nem.

2022. nov. 19. 07:48
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Írsz ilyen pszichológiai duma szavakkal, akkor azt is észre kellene venni, hogy te meg a megmentő szerepet játszod, pont ezt akarod csinálni, azért csinálod, biztos megvan az oka, hogy miért akarsz mindenkit megmenteni, miért gondolod, hogy neked ez a kapcsolat, hogy elárvult töröttlábú gólyafiókát felszedsz az út szélén és attól érzed magad kielégülve a kapcsolatban, ha felápolgatod, te teszed rendbe. Nem feltétlenül ilyen egy kapcsolat, egészséges emberrel is össze lehet jönni, aki stabil(abb)an tudja mit akar. Szóval annyira nem lepődj meg. Fordítsd magad felé a fókuszt és változtass azon, hogy kivel kezdesz, milyen szerepet töltesz be... szűr jobban.... ha mást akarsz.
2022. nov. 19. 08:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Itt igazából benned van a fond, hisz mindig ilyen emberekkel jössz össze. Holott tudod mi lesz belőle. Rossz minta alapján keresel párt.
2022. nov. 19. 08:29
 8/14 anonim ***** válasza:

Olyanokra kell hajtani akik már kesz vannak.

Jopasikra.

2022. nov. 19. 09:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Valamibe jo vagy ha javulnak melletted..
2022. nov. 19. 18:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Első látásra nem feltétlenül mutatja mindenki a problémáit is a küszködéseit, próbálja mindenki a legjobb oldalát mutatni. Én az első pillanattól korrektül elmondom és rávilágítok a hibáimra, pl hogy érzékeny vagyok az emberek fájdalmára, könnyen át tud járni a másik fájdalma, ezért le tudok törni. Egy kommentelő írta hogy megmentő szerepet játszok amiben teljes mértékben igazat adok, így van. Nem is tennék másképp, aki mellett vagyok annak mindenáron segíteni akarok, boldogabbá tenni, hogy mellettem a Jobbik énjét élje meg és jobbá tudjon válni, ki tudja hozni magából azt amire képes. Támogatom, mögötte állok stb. Szerintem ez is egy ember dolga, hogy a párját támogassa amiben tudja, nem a minimumot igyekszik nyújtani, hanem arra törekszik miben tudna többet adni. A gond ott kezdődik, hogy a felfejlesztett ember, akinek már van elég önbizalma, tudja már mit akar, céljai lettek, álmai, mindenben egy picivel több lett, az fogja magát és elmegy, vagy engem kezd el semmibe nézni mert már akkora önbizalma lesz, hogy úgy érzi mindenben több kell, vagy én hagyom el.
2022. nov. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!