Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan exed akinek azóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exed akinek azóta különösen nagy változás lett az életében? Gondolok akár anyagi téren, akár egészségi állapot terén, vagy erkölcs terén...vagy bármi téren.

Figyelt kérdés
Bűnöző lett, vagy sulis szerelem bármi nagy cég igazgatója, vagy teljesen lerobbant egészségileg...bármi hasonló. Gondolsz olyasmire, hogy mi lenne ha vele maradtál volna?
2022. nov. 19. 06:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Volt. Egy jóképű nőcsábász volt előttem, sőt míg velem volt addig is ki tudja hányszor meg kivel, és gondolom utána is. Ilyen időszakos fizikai munkákat látott el. Ígérgette, hogy továbbtanul, mert komoly tervei vannak,aztán egyik napról a másikra az arcomba tolta a félrekúrásait. Kidobtam, könyörgött, nem engedtem neki, elmondott minden kurvának, alázott,stb.

Aztán nemrég rákerestem facebookon, mert eszembe jutott, feleség, szépen ívelő karrier, első baba.

Döbbenet volt egyrészt mert nem néztem volna ki belőle, másrészt mert brutál meghízott, harmadrészt mert egy kövér, nem túl szép nőt vett el. Kis ideig rosszul esett, a kellemetlen emlékek miatt, meg mert nekem ő volt az első, de aztán ahogy néztem a képeit, így megkérdeztem magamtól: kellene ez nekem? És a válasz egy határozott nem volt.

2022. nov. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!