Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Korai át menni a srachoz,vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai át menni a srachoz,vagy rendben van?22/L

Figyelt kérdés

Egy hónapja ismerem,azóta 4x találkoztunk,egyszer nála aludtam,nem feküdtem le vele.

Nem akarom elsietni.

Már huzamban második napja alszok nála,nekem ez annyira fura,meg úgy érzem nem normális meg nagyon az elején vagyunk.

Mit gondoltok,menjek át hozzá ?el vagyunk egyébként meg kezdem megkedvelni,de elbizonytalanodtam,hogy nem e gyors ez így hirtelen.

2022. nov. 17. 16:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Ha úgy érzed, hogy korai akkor ne tedd.

Én igazából még csak nem is fekudnek vele egy ágyban, most csak ismerkedni, randizni kellene.

Miért kell elsietni, vagy atugrani a szinteket, amikor azokra bőven van idő?

2022. nov. 17. 16:42
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha kedveled és meg van a bizalom részedről és késznek érzed magad a szexre( bár ezt kétlem) akkor nyugodtan menj. Ne az tartson vissza, hogy ki mit gondolna vagy minek számítana. Azt csináld amire vágynál. Ha korainak érzed akkor mond el neki és adj időt magadnak.
2022. nov. 17. 16:42
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
1 hónap alatt 4 randi az elég kevés. Nem igazán kíváncsi rád ez a fiú, vagy miért nem tudtatok többször talizni? Ha ilyen ritkán láttam volna a páromat, akkor én se lettem volna még kész a szexre ennyi idő után.
2022. nov. 17. 16:52
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

22 vagy.

Én a harmadik randin lefeküdtem a barátommal. Mit húzzuk? Nem vagyunk kisgyerekek.

2022. nov. 17. 16:53
 5/21 anonim ***** válasza:
59%
De te nem is tudod, akarod-a srácot. Akkor döntsd el, kell neked vagy nem, de ne bohóckodjatok már.
2022. nov. 17. 16:54
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

"Már huzamban második napja alszok nála,nekem ez annyira fura,meg úgy érzem nem normális meg nagyon az elején vagyunk."

Ezt az ott alvást ki találta ki?

Ha nem akarsz valamit, akkor ne csináld. Ilyen egyszerű.

Haladj a magad tempójában.

Itt különböző válaszokat fogsz kapni. Mint írod te is neked ez fura meg nem érzed normálisnak. Akkor nem kell csinálni. Ne ezen aggódj, hogy mondjuk mit szól a másik, ha mostantól azt mondod nem alszol ott.

Akkor hoztál jó döntést, ha a szíved nyugodt, belső békét érzel. Te most itt nem érzed ezt a nyugalmat, hanem valójában gyorsnak érzed.

Nem kell semmit elsietni.

2022. nov. 17. 16:55
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó :22 éves igen, de ha nem kész rá, ha fél és főleg nem biztos az erzeseikben egymás iránt akkor miért feküdjön le vele, amikor annak pontosan hogy az erzelmekrol kellene hogy szóljon?
2022. nov. 17. 16:55
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Attól, hogy 22 éves még nem kell olyat megtenni, amit nem akar. Nem vagyunk már kisgyerekek címszóval....
2022. nov. 17. 16:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Korai át menni a srachoz"

"nekem ez annyira fura,meg úgy érzem nem normális meg nagyon az elején vagyunk."

Korai. Eleve, ha nem éreznéd annak, akkor fel sem merülnének ezek a kérdések.

A bizalom nem egyik napról a másikra alakul ki.

2022. nov. 17. 17:00
 10/21 anonim ***** válasza:
56%
Tedd úgy ahogy jónak érzed. Az én párom első randin nálam aludt (az albérletem messze volt az övétől, így vagy csak 2 órát tudtunk volna találkozni vagy nálam alszik), aztán másnap haza ment. Még aznap este amúgy le is feküdtünk egymással, olyan nagy volt a kémia, annyira elmélyülten beszélgettünk és közel kerültünk egymáshoz. A következő randin szintén nálam aludt, és nálam maradt 1 hétig. Ezek után csak a cuccaiért ment haza. Összeköltöztünk. Azóta, boldog párkapcsolatban élünk és van egy gyerekünk, a felesége vagyok. Persze le lehet ez miatt majd szavazni, de nem ha úgy érzed ő az igazi és neked jól esik akkor nem nem korai.
2022. nov. 17. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!