Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne a nőket tisztelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne a nőket tisztelni?

Figyelt kérdés
Nah ez nem egy provokatív kérdés. A lényeg az hogy miért kéne önmagában a nemet tisztelni? Persze jár mindenkinek egy alapvető tisztelet, de szerintem inkább az egyén érdemelhet tiszteletet, nem a nemét hanem az egyént kell tisztelni nem?
2022. nov. 14. 21:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

"jórészüket nem az eszért szeretik.."

Téged sem. Ráadásul még tuti jól sem nézel ki. Ez bizony szívás :D

2022. nov. 14. 22:39
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Te nő gyűlölö vagy? Anyukáddal milyen a lelki viszonyod? Tuti nem jó...

Kérlek ne álltalánosíts, minden nőnek meg van az egyéni szépsége, lelke amit lehet szeretni. Hidd el ők is ki vannak téve veszélyeknek is.

S igen, mindegy milyen nemről van szó, a tisztelet az alap.

2022. nov. 14. 23:00
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

"az egyént kell tisztelni"

Én ennyivel tökéletesen beérem.

Egy nő

2022. nov. 14. 23:17
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor neked is világos most már, hogy aljamunkát nem azok végeznek, akik azt akarnak végezni, hanem akik nem tanultak.
2022. nov. 14. 23:23
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Most már nagyon érdekelne, hogy neked mi a foglalkozásod, ha irigyled a call centereseket (akik között amúgy elég sok a férfi). Meg hogy a te értelmezésed szerint pontosan mit takar az, hogy "irodista".
2022. nov. 14. 23:37
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Az "irodista" szót még sohanem hallottam olyantól, aki irodában dolgozik.
2022. nov. 14. 23:49
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak is lehetnek call centeres-ek, még jól se kell kinézned, csak szólok. Hajrá!😉
2022. nov. 15. 00:04
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon igazad van, a női nem várja el hogy ők legyenek domináns, vezetésre született isteni képmásoknak tartva pusztán a nemük miatt, míg a férfi csak oldalborda, aki azért teremtetett, hogy társa legyen a Nőnek.

Kitaláltad.

2022. nov. 15. 00:29
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

“Férfiakat többet támadnak meg az utcán?”

A nőket rabolják ki a legtöbben de mind1. Minden második nőt megerőszakolnak…

A munkáról meg csak annyit nyilatkoznék, hogy irodában dolgozok, mint könyvelő. Nem egy férfi munkatársam van, sőt főnököm. Tehát nem gondolnám, hogy csak nők vannak irodában…

A kérdésre pedig a válaszom: Nem azért kell tisztelni valakit mert nő. A tiszteletet minden embernek meg kéne adni ha nő, ha férfi, ha gyermek. Már ha nem tesz azért, hogy én őt ne tiszteljem.

2022. nov. 15. 03:00
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez fordítva diszkrimináció.

Lehet, hogy lennének olyan nők, akik építkezésen dolgoznak (nekem van ilyen barátnőm), viszont a nők többsége nem tud nehéz fizikai munkát végezni, mert fizikailag képtelen annyit emelni, mint egy férfi. Ezért nem fognak építkezésre felvenni, akkor sem, ha jobban fizet.

Sok férfi viszont inkább a jobban fizető építkezést választja. Ennek ellenére, ha megfelelnek, akkor ők is lehetnének call centeresek. Mondjuk a hostess tényleg elég nőies szakma általában. De a többi sokkal inkább nyitva áll egy férfi számára, mint egy nőnek az építkezés.

Amúgy miért gondolod, hogy amiatt kellene tisztelni a nőket, hogy mit dolgoznak? Régen azért tisztelték őket, mert ők tudtak szülni és szoptatni. (Már amennyire tisztelték őket és nem tulajdonnak nézték).

2022. nov. 15. 03:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!