Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne a nőket tisztelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne a nőket tisztelni?

Figyelt kérdés
Nah ez nem egy provokatív kérdés. A lényeg az hogy miért kéne önmagában a nemet tisztelni? Persze jár mindenkinek egy alapvető tisztelet, de szerintem inkább az egyén érdemelhet tiszteletet, nem a nemét hanem az egyént kell tisztelni nem?
2022. nov. 14. 21:30
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
20. A hostess lányok, irodisták semmit nem tudnak felmutatni azon kívűl hogy jól néznek ki, jórészüket nem az eszért szeretik..
2022. nov. 14. 21:55
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak építkezésen akarnak dolgozni?
2022. nov. 14. 21:57
 23/44 anonim ***** válasza:
96%

Dugulj már el te szerencsétlen hímsoviniszta barom!

Utat építeni? Ki épít utat? Igen kevesen, azok, akik nem tanultak. Férfiak, igen, helyette meg vannak olyan szakmák amiket nők látnak el 90%-ban. Pl. az ápolók.

Mellesleg a tanult, jól kereső férfiak is irodában ülnek.

Belőled nemcsak hogy tisztelet nem süt, hanem lenézés árad a szavaidból. Csak azt nem tudom, ho9gy mi alapján hiszed magad többnek, mert az égadta világon semmi, semmi okod nincs rá.

2022. nov. 14. 21:58
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

"De tényleg, a feministák martelt akarnak cipelni és aszfaltutat építeni?"

A férfiak sem akarnak, csak vannak, akik másra nem alkalmasak.

2022. nov. 14. 21:59
 25/44 A kérdező kommentje:
23.Mert aztán a call centeres picsák akik a telefon végén nyájaskodnak olyan tanultak? :D
2022. nov. 14. 22:01
 26/44 anonim ***** válasza:
5%
Én gyűlölöm őket, de eljátszom a tiszteletet, így kapok puncit.
2022. nov. 14. 22:12
 27/44 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindenki call centeres pitsa. Amúgy nem mindegy neked? Kétlem, hogy bármi normális végzettséged lenn.
2022. nov. 14. 22:12
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Egy alapvető tiszteletet mindenki megérdemel, addig amíg ez viszonozva van.

Az a baj hogy sokan ezt meg sem értik.

2022. nov. 14. 22:18
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, a való életben, a monitoron kívül senkit nem érdekel, hogy te kit tisztelsz, mert nem vagy normális és valszeg téged aztán se nő, se férfi nem tisztel, mert nincs miért. Nyugodj meg szépen, és írj még néhány ilyen hisztis buta hímsovi lúzer kérdést nyugodtan, ha ettől érzed magad eggyel jobbnak a nullánál. Sok sikert a továbbiakban!
2022. nov. 14. 22:18
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Az alap tisztelet mindenkinek jár. Én legalábbis így élek. Nem fogok azért lekezelő lenni, vagy bunkó, mert megtehetem. Az más kérdés, ha az illető eljátsza ezt a jogát. És ez nem nemtől függ. Egyszerűen ezt kívánja a társadalmi norma és az erkölcsi iránytűm.

Ha ezzel valaki nem ért egyet, az szerintem őt minősíti.

Ami a mucikázást illeti,

én nőként is hordtam sódert, falazótéglát, térkövet, hűtőt, szekrényt, ástam ciszternát, talicskáztam földet, mert nálunk így szokás a családban. Mert, amíg ép, egészséges felnőtt vagyok, addig kiveszem a részem, ahol tudom. Magamnak szerelem össze a szekrényeket, használok sokféle szerszámot, fúrót, tisztában vagyok az alapvető dolgokkal a lakásban. Nem minden nő hív szerelőt, ha kiégett a villany. Sőt, az ismerőseim közül egyik sem.

Lehet itt úgy beállítani, mintha a nők törékeny, buta kis libák lennének, csupa laza munkával és minimális életképességgel, csak a valóság némileg mást mutat.

És ki kell ábrándítsalak, az igény arra, hogy 40 fokban aszfaltozzon valaki a tűző napon, valójában nem létezik. Egyszerűen van, akinek ez a legjövedelmezőbb munka, amit elérhet, vagy az egyetlen ahova felveszik. Nem azért, mert férfi, hanem mert tanulatlan és alkalmatlan másra.

A nehéz fizikai munkákat azért férfiak végzik, mert fizikailag terhelhetőbbek, emellett tuti nem mennek táppénzre a gyerek miatt, vagy GYESre. Őket jobban megéri ilyen munkákra bevonni. Ha aszfalltozó Alajos képes lenne az ügyfélszolgálatos melóra, szerinted aszfaltozna? Ha a válasz nem, akkor mégis telefonos Teréz az okosabb nem?

De, messze nem az útépítés az egyetlen munkakör, ahova nem kell sok ész. És a nem fizikai munkák terén is rengeteg ám a férfi. Pénztáros, gyártósori munkás, baromfi feldolgozó, takarító, telefonos ügyintéző stb. Egyik se kifejezetten női szakma, pedig egyik se nehéz fizikai meló. Akkor?

Akinek kicsit több ész és rátermettség jutott, mint aszfaltozó Alajosnak, az nem aszfaltozik, vagy végez egyéb nehéz és veszélyes fizikai munkát.

Könnyű egy-egy végletes példával elintézni a nemi kérdéseket. A valóságban viszont kb annyi buta férfi van, mint buta nő. Iskolai végzettség terén pedig a nők teljesítenek jobban, ha arányokat nézünk.

De nem ez adja a jogot az alap tiszteletre, hanem az, hogy nincs jogod ok nélkül parasztnak lenni. Az élet bizonyos területei ennyire egyszerűek.

2022. nov. 14. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!