Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel volt olyan, hogy egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel volt olyan, hogy egy jó haverja, ismerőse lett később a párja, esetleg férje/felesége?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan történt?
2022. nov. 14. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mennyire hasznos a történetem, vagy ilyenre gondoltál-e, de leírom.

Én 22 évesen ismertem meg a férjemet, annak köszönhetően, hogy az akkori párom új baráti társaságba került, ahonnan nagyon jól kijött a férjemmel. A férjemnek is kapcsolata volt akkor. Így történt az, hogy négyesben kezdtünk haverkodni. Nekem az elejétől kezdve tetszett a férjem, de elnyomtam magamban, ahogyan szerintem ő is. Azt viszont a hülye is látta, hogy mi nagyon jól kijövünk egymással. Szinte mi lettünk a legjobb barátok a kis négyes brancsból. Egy évvel később a férjem és az akkori barátnője szakítottak. Ekkor bepróbálkozott nálam és szívem szerint már akkor ugrottam volna, de 4 évvel a hátam mögött nem akartam otthagyni az akkori páromat egy új, talán bizonytalan kapcsolatért. Mindazok ellenére, hogy a férjemmel éreztem magamat teljesen önmagamnak, a volt párommal pedig kezdtünk elhidegülni. Ment ez a vacillálás egy ideig, majd a férjem beújított egy csajt. Utólag tudom, hogy nem volt belé szerelmes. Ekkor a sarkamra álltam és bármennyire csúnya dolog, megmondtam a férjemnek, hogy őt szeretem. Amikor felbukkant ez az új lány, akkor realizálódott bennem, ha nem lépek ki a volt kapcsolatomból, majd szerez mást, ahogyan azt tette.

Szóval, megmondtam neki.

Majd találkoztunk és megbeszéltünk mindent. Ő szakított a lánnyal, én pedig a volt párommal. Pár hónap leforgása alatt összeköltöztünk és a nyáron, 4 év együttélés után házasodtunk.

2022. nov. 14. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!