Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz következményekkel járna, ha egy nő hozzáképest alul választana partnert? Szerelem így kialakulhat?
Szerintem probléma, ha a két ember közt túl nagy a szakadék, és teljesen mindegy, hogy kinek a javára.
Biztos mindenki tud ellenpéldákat, és én sem abban hiszek, hogy most aztán egy excel táblázatban kell kiszámolni, hogy ki milyen "szinten" van, de azért nem árt, ha nagyjából (!) azonos háttérrel, műveltséggel és tervekkel rendelkeznek a felek.
Nőként én erre törekszem... Nem zavar, ha a barátom egy-egy ponton "alattam" van, csak úgy nagy általánosságban ugyanott tartsunk az életben és legyen hasonló az értékrendünk.
Lehet más a végzettsége, dolgozhat mást de itt van ami talán még fontosabb, az pedig a látvány.
Teszem fel ugyanolyan igényes e a külsejére a ruhájára (lehet 10.000 ft-ért is szép ruhát kapni) a megjelenésére, tisztaságára.
És elég intelligens e. Képes e azonosulni a másiknak a társaságával.
vagy pedig egy bunkó paraszt. az intelligencia nem a végzettségtől függ. az szakirányú tudás.
de tény, hogy mondjuk egy sebész doktornő vagy magasabb beosztású nő, nem igazán jön össze egy árufeltöltővel.
Konkrét eset,ha nem én látom el sem hiszem.
50 éves házaspár,nő főorvos az egyik megyei kórházban,férje munkanélküli,alkalmi melós.Még jogsija sincs a csávónak.25 éve élnek együtt,válni nem akarnak.
Na akkor hogy is van ez?
Onnan ismerem őket férje dolgozott nálam az egyik cégemnél.
Igen, ész a cúna nők mind bábuk.
Ugorj már ki valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!