Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a közösen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez a közösen eltöltött sok-sok idő?

Figyelt kérdés

Ha egy lány szívesen tölti velem az idejét, beszélgetünk, kávézunk, eljárunk bowlingozni, sörözni, bulizni, azaz az értékes idejéből sokat szán rám, az azt jelenti, hogy több is lehetnék neki mint ismerős, mint haver? Azzal hogy képes rám ennyi időt szánni mit kommunikálhat? Ez az egyetlen téma amit én is és ő is kerül. Mármint a kettőnk között lévő valamit...

Hisz ha belegondolok a fiú haverjaimmal nem szoktam három naponta órákat lógni mindenfelé, nincsenek ilyen gyakori találkozási igényeink. És a lányon is mintha ezt látnám. A barátnőivel három vagy négyhetente találkozik csak, velem meg akár minden másnap.

Szerintetek?

2022. nov. 12. 10:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy kedveli a társaságod és valószínűleg jó barátjának tart, de az nem derül ki, hogy több is van-e részéről van sem. Nem lehet egyszerűen megmondani. Ez csak akkor derülne ki, ha közeledsz felé valami apróbb dologgal és ha pozitív a reakció akkor az jó jel lehet arra, hogy talán részéről is lehetne ez több. Nem javaslom, hogy csak úgy "bevalld" neki.

Jól érzékelem, hogy részedről ez több?

2022. nov. 12. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Kètesèlyes.

Most le lehet moniszolni, de a nők többsége inkább jobban szereti a férfiak társaságàt is baràtkènt ( nincs hiszti , meg kavarás )

Inkább attól függ, hogy van e flört és testi kontaktus, mert lehet hogy tényleg csak egy szabadidős pajti vagy neki

2022. nov. 12. 10:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen, részemről ez simán több, szerintem belé szerettem.

A nézéséből, beszédéből, reakcióiból azt szűröm le, hogy valóban kedvel ez nem kérdés. De hogy komolyodni tudnánk-e az ő részéről azt nem tudom, csak így nyersen rákérdezni én sem tartom jó ötletnek.

2022. nov. 12. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Küldj neki jeleket vagy közeledj egyszerű de többet sejtető dolgokkal.. Most igazából, ha a szabadban mentek valahova és már elég hűvös van, vagy csak szimplán az utcán vagytok megkérdezed tőle, hogy "nem fázik a kezed?" Valószínűleg fog neki, mert kezdenek hidegek lenni. Ha azt mondja, hogy igen, akkor megfogod mindkét kezét, hogy felmelegíted.

Hogy szoktatok köszönni egymásnak? Meg szoktad ölelni? Mennyire közvetlen a kapcsolat?

2022. nov. 12. 10:36
 5/14 A kérdező kommentje:

Szia + név. És ő is így.

Ölelkezni, puszit adni nem szoktunk, születésnapján adtam neki két puszit.

2022. nov. 12. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hajrá..

Ha többször megöleled pl amikor közös programotok van és együtt lógtok akkor abból elég könnyen le fogod tudni szűrni, hogy ő részéről ez mi is. Ha pozitívan fogadja és ő is fogja kezdeményezni akkor abból már tudsz kiindulni.

(Tudom persze vannak olyanok típusok akik mindenkit ölelgetnek, de ez a lány valószínűleg nem ilyen, mert akkor már sokat ölelgette volna a kérdezőt.)

Szerintem ilyen baráti kapcsolatban benyögni, hogy randizzatok az túl direkt lenne. Jobb, ha így lassan próbálod felépíteni a tudatában, hogy "ó ez a srác valószínű többet akar tőlem".

2022. nov. 12. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Attol függ lehet nincsenek barátai sem.
2022. nov. 12. 10:48
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

Szerinem tök egyértelmű, hogy bejössz neki, de nyilván neked kell megtenni az első lépést!

Egyetlen lány sem tölt ennyi időt egy fiúval, aki nem érdekli komolyan.

2022. nov. 12. 12:23
 9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, de mit értesz első lépés alatt?
2022. nov. 12. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy valamilyen módon jelzed neki, hogy ő többet jelent neked, mint barát.

Esetleg rákérdezel, hogy te mit jelentesz neki.

Vagy a megfelelő pillanatban megfogod a kezét, és figyelsz, hogyan reagál.

Ilyesmikre gondoltam.

2022. nov. 12. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!