Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézeget a közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézeget a közösségi médián ha lelépett?

Figyelt kérdés

Magamból kiindúlva én nem nézek olyan embert aki nem érdekel illetve pénzt se költök rá.

Nemrég megismertem egy fiút. Randizgattunk, igazából úgy éreztem minden sinen volt. Meghívott italozni és enni. Nem sajnálta rám a pénzt pedig nem akartam ,hogy ő fizessen..

Majd együtt töltöttük az éjszakát. Minden remek volt, magához ölelt reggelig, és reggel is munkába menet elött visszahúzott az ágyba él ölelt. Aztán elment, és nem írt többet..Ezért rákérdeztem hogy mizus,de egy bugyuta "lerázós" szöveget kaptam tőle.Rákérdeztem haverjainál ,hogy mi van,és azt mondták ,hogy úgy adta elő,hogy aranyos vagyok,de túl sok.( Ez egyáltalán nem látszott rajta..főleg miután többször elmondtam hogyha bármi van szóljon,mondja,mert nem szeretem a játékokat..legyünk őszinték).

Azóta nem írt,ugyhogy így vettem ,hogy nem érdeklem.

Viszont nem értem,hogy akkor miért nem követ ki, és minek nézeget?

Ezt sose értettem senkinél.Kíváncsi vagyok ez mitől van főleg ilyen helyzetekben.

2022. nov. 10. 22:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%

Az a baj a mesével, arra folyik a történet, amerre a kérdező akarja.

Itt most tökéletesen látszik ez.

2022. nov. 10. 23:21
 12/29 A kérdező kommentje:

De ember. Nem arra válaszoltok amire rákérdeztem.

Hanem beleálltok valamibe amit félre értettetek mert gondolom magatokból indultatok ki.

Semmi baj, elmagyaráztam.A kérdésre viszont no válasz,és sztem normálisan tettem fel !

Ha nem a kérdésre válaszoltok amit nem fogok megismételni akkor innetől felesleges az ittletetek.

2022. nov. 10. 23:26
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

A "sok" nem feltétlenül azt jelenti, hogy túl tapadós. Én is szoktam azt a visszajelzést kapni, hogy sok tudok lenni néha. Pl nagyon beszédes, vagy épp nagyon hevesen gesztikulál, gyorsan beszél, "nagy lángon ég", kicsit ilyen szőke ciklon, aki lendületes energiabomba. Persze nem mindenki ilyen 0-24, lehet, hogy nálad is az váltja ki, hogy szimpatikus volt és jól érezted vele magad és játszma nélkül "ráborítottad a személyiséged". Nem fogtad vissza magad. Csak tipp, de lehet így is érteni azt, hogy valaki túl sok. Lehet, ezzel nem tudott mit kezdeni, ő nyugisabbat ajar, vagy épp nehezen bírta tartani a tempót, és ez megijesztette, hogy kieshet a "férfi" szerepből, ha ennyire sodrod magaddal.

Amúgy szerintem ezek nem negatív tulajdonságok, és nem tudom, rád igazak-e. Csak ez lehet egy magyarázat.

Miért követ? Leget, érdekesnek tartja az életed, talán titokban csodálja is a lendületed. Vagy csak még nem döntötte el, mit kezdjen veled és most épp mással randizik.

2022. nov. 10. 23:27
 14/29 A kérdező kommentje:

Annyit mondtam együtt töltöttük az éjszakát..Ha nektek az = d*gás akkor az nem az én szegénységi bizonyítványom.

Nekem a program,éjszaka stb nem ebből áll.

De még ha félre is lehet érteni,mert erre is lehet asszociálni azzal sincs baj.De talán ezért kéne kérdezni.Mondjuk felesleges mert a kérdéshez nem kapcsolódik.

Nem is tudjátok hanyadik randin voltunk túl.Kb semmit nem tudtok arrol mi történt.

Mert nem az a lényeg, hanem hogy jól éreztük magunk, költött is rám, jól ment minden ,aztán puff eltünt,de mégis nézeget. Most mivan. Aht nézi hogy én küzdök e vagy írok e vagy mi? Huzza az agyam direkt,vagy egyszeruen azért néz,mert miért ne.vagy mit tudom én.Ezért kérdezem.Hogy más is volt már ilyen helyzetbe? Ha igen, akkor mi volt ,ez mit jelent?

A többi részlet nem lényeg,és nem is tartozik senkire ezért se osztottam meg mióta is ismerem pontosan,meg mióta randizunk,meg mit beszéltünk.

2022. nov. 10. 23:32
 15/29 A kérdező kommentje:

Na az pl érdekes. Mert én festek rajzolok ő meg imádja a művészetet.Igazából elég sok közös volt bennünk.

Ha esetleg ezért követ. Lehet még rá esély ,hogy felkeres?

2022. nov. 10. 23:34
 16/29 anonim ***** válasza:
92%

Az pont hogy fontos lenne, hogy mióta randiztok/hanyadik randi.

Na a közös érdeklődés már jelenthet valamit.

Ha te nem játszmáztál és ezt direkt ki is emelted, akkor nem hiszem, hogy tesztelgetni akarna. Amúgy is írtál. Nem kell túlgondolni. Ha a gondolataiban járnál, érdekelné, mi van veled és látni szeretne, akkor írna.

Amúgy a személyiség stimmel, eltaláltam?

#13 voltam

2022. nov. 10. 23:42
 17/29 A kérdező kommentje:

1 és fél hónapja ismertemeg barátnőm által. Minden nap beszéltünk. Irta hogy cukinak tart stb. És lényegében a személyisége rendben volt. Vicces volt.Figyelmes,és szinte mindenben egyet értettünk.

Eddig csak csók volt.Meg összebújtunk.

Aztán annyit kértem,hogy nincs kedve elkisérni a melóba? Azt mondta nem probléma.Majd mégis azt hallottam vissza,hogy jaj túl sok vagyok, meg beleugrottam ebbe a dologba.( teszem hozzá ő hívott életének kb 2 hét után)

Néztem is egyet.

Aztán írtam,kérdeztem mi a baj,hogy nem ír de kb ezt a választ kaptam :

Én is jól éreztem magam !

Csak most üzleti úton vagyok kanadába nem tzdom mikor megyek haza de lehet itt marafok..örökké!

Szóval ez egy szar, lekoptatós duma. És nem értem miért.

De nem is érdekel. Nekem furább az,hogyha ennyire borzasztó volt. Akkor most mit nézeget.

Én pl nem nézem exeimet meg egyik fiúkát sem akivel pl eljutottam 1 - 2 randira mert nem érdekelnek🤷‍♀️Lehet nincs ebben semmi,de nekem ez annyira nem áll össze logikai szempontból.

2022. nov. 10. 23:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Bocsi az elütésekért de kb mióta nem ír, nem igazán érdekel semmi,meg annyit stresszeltem,hogy kijött rajtam fizikailag is.
2022. nov. 10. 23:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem akarlak én is ekézni, de ha valaki azt írja, hogy némi ital utána együtt töltötték az éjszakát és a srác a reggel visszahúzta az ágyba és ölelte, akkor nem bennünk van a hiba, ha ezt úgy értelmezzük, hogy dugás is volt.
2022. nov. 11. 00:04
 20/29 A kérdező kommentje:

És nem lehet kérdezi?

Ha dugás lett volna ,akkpr azt írom. De nem az volt.És mivel egyből ezt támadták be ,jóhogy felmegy a pumpa bennem!

Főleg mert nem mondtam hány randin voltunk túl.Így ha lett is volna sex. Nem lehet azzal támadni,hogy ész nélkűl olcsón adtam magam.Ez egy elsietett kielemzes és kötekedés volt.

Ezért is ísratm,hogy ki mondta,hogy volt sex?

Aztán leírtam,hogy pintosan mi volt az éjszaka. Film, ital, étel, duma.

Mivel ez nem igazán kapcsolódik a kérdéshez nem is fejtegetem.

Mert most nem az érdekel mi volt a hiba hanem ,hogy mi ez az embereknél,hogy lekoptatják a másikat aztán mégis bámulják.

2022. nov. 11. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!