Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 500.000 Forint támogatásé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 500.000 Forint támogatásért cserébe szerintetek szép barátnőt kaphatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne olyan emberek vélemènye, akik ilyen módon tartanak fenn kapcsolatot a párjukkal. Összeg és élmènyszerűen, ha többet, ha kevesebbet nyújtanak.
2022. nov. 10. 21:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

20, 19-es vagyok. Ez van 🤷🏻‍♂️.

Ez így megy, ha ebben a formában zajlik. Kereslet-kínálat. Vonzó a nő? Kölcsönös a szimpátia? Találkoznak az anyagi elképzelések? Egyeznek a vágyak? Működik a dolog? Ennyi.

Ez nem azt jelenti, hogy az ember nem lehet szerelmes, romantikus stb. egyébként.

2022. dec. 16. 09:02
 22/33 anonim ***** válasza:

Attól még szomorú, pláne az, ahogy itt beszéltek. "Én már 150.000,- Ft-ért találtam vonzót" - így egy mosógépről beszélünk.

Amit csináltok, az modernkori rabszolgaság, és még büszkék is vagytok rá.

2022. dec. 16. 09:12
 23/33 anonim ***** válasza:

22: Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem: ilyen értelemben semleges.

A modern kori rabszolgaság a szalagmunka. Meg amikor a pénztáros nő pelenkát kell, hogy felvegyen, mert nem jut el mosdóba. Meg pl. az idénymunkán a traktor mögött húzott cuccoson (hónapokon keresztül) egész nap hason fekvő nők munkája, akik a mini csemegeubid szedik.

Amiről mi írunk, abban nincs rabság. A nő szabja a feltételeket, csak azzal jön össze, akivel akar, ráadásul élvezetes.

2022. dec. 16. 10:00
 24/33 anonim ***** válasza:

Ja, és ha úgy általában a nők csak feleannyi kedvességet, odafigyelést, törődést kapnának, mint amennyit én fordítottam az említett nőre, egészen más lenne a világ.

Igen, tudom, úgy beszéltem róla, mint egy árucikkről, de ez nem neki szólt, hanem a köztünk lévő egyezségről.

Az a kapcsolat egyébként véget ért, de ha megkérdeznéd tőle, hogy mi a véleménye rólam, csak jót mondana.

2022. dec. 16. 10:05
 25/33 anonim ***** válasza:
Azt látom, hogy nagyon fel tudod menteni magad, de ettől még szégyenletes, amit csinálsz.
2022. dec. 16. 10:07
 26/33 anonim ***** válasza:

25 ez így -ideböffentve- nem túl hiteles állítás.

Ha tételesen meg tudod indokolni, hogy miért nincs igazam, majd akkor szégyenkezem. :)

2022. dec. 16. 10:37
 27/33 anonim ***** válasza:

Már leírtam: tárgyiasítasz és áruként kezelsz embereket. Ha nem érzed, mi a gond ezzel, nincs tovább miről beszélni.

Mélységesen megvetlek, remélem, soha nem találkozom ilyen emberrel, mint te.

2022. dec. 16. 14:17
 28/33 anonim ***** válasza:
27, óriási tévedésben vagy. Valóban nincs miről ;)
2022. dec. 16. 14:28
 29/33 anonim ***** válasza:

Akkor maradjunk is ennyiben. Nem olyan ember vagy, akivel tovább szeretnék beszélgetni.

Semmi hasonlóság nincs bennünk szerencsére.

2022. dec. 16. 14:35
 30/33 anonim ***** válasza:

Egy fodrász x összegért vág hajat, vannak nők, akik x összegért adják a társaságukat, különböző motivàciókból.

Sosem tárgyiasítottam és sosem kezeltem áruként sem embereket. Sosem éltem vissza semmilyen helyzettel. Minden esetben a nő döntött, hogy van-e kedve találkozni a későbbiekben.

Egyébként én is remélem, hogy sosem találkozom olyan emberrel, mint te.

Nem szeretem azon fanatikusokat, akik képtelenek érvelni, csak egy rögeszméhez ragaszkodnak, egy mondatot mantráznak.

2022. dec. 16. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!