Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 500.000 Forint támogatásért cserébe szerintetek szép barátnőt kaphatok?
20, 19-es vagyok. Ez van 🤷🏻♂️.
Ez így megy, ha ebben a formában zajlik. Kereslet-kínálat. Vonzó a nő? Kölcsönös a szimpátia? Találkoznak az anyagi elképzelések? Egyeznek a vágyak? Működik a dolog? Ennyi.
Ez nem azt jelenti, hogy az ember nem lehet szerelmes, romantikus stb. egyébként.
Attól még szomorú, pláne az, ahogy itt beszéltek. "Én már 150.000,- Ft-ért találtam vonzót" - így egy mosógépről beszélünk.
Amit csináltok, az modernkori rabszolgaság, és még büszkék is vagytok rá.
22: Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem: ilyen értelemben semleges.
A modern kori rabszolgaság a szalagmunka. Meg amikor a pénztáros nő pelenkát kell, hogy felvegyen, mert nem jut el mosdóba. Meg pl. az idénymunkán a traktor mögött húzott cuccoson (hónapokon keresztül) egész nap hason fekvő nők munkája, akik a mini csemegeubid szedik.
Amiről mi írunk, abban nincs rabság. A nő szabja a feltételeket, csak azzal jön össze, akivel akar, ráadásul élvezetes.
Ja, és ha úgy általában a nők csak feleannyi kedvességet, odafigyelést, törődést kapnának, mint amennyit én fordítottam az említett nőre, egészen más lenne a világ.
Igen, tudom, úgy beszéltem róla, mint egy árucikkről, de ez nem neki szólt, hanem a köztünk lévő egyezségről.
Az a kapcsolat egyébként véget ért, de ha megkérdeznéd tőle, hogy mi a véleménye rólam, csak jót mondana.
25 ez így -ideböffentve- nem túl hiteles állítás.
Ha tételesen meg tudod indokolni, hogy miért nincs igazam, majd akkor szégyenkezem. :)
Már leírtam: tárgyiasítasz és áruként kezelsz embereket. Ha nem érzed, mi a gond ezzel, nincs tovább miről beszélni.
Mélységesen megvetlek, remélem, soha nem találkozom ilyen emberrel, mint te.
Akkor maradjunk is ennyiben. Nem olyan ember vagy, akivel tovább szeretnék beszélgetni.
Semmi hasonlóság nincs bennünk szerencsére.
Egy fodrász x összegért vág hajat, vannak nők, akik x összegért adják a társaságukat, különböző motivàciókból.
Sosem tárgyiasítottam és sosem kezeltem áruként sem embereket. Sosem éltem vissza semmilyen helyzettel. Minden esetben a nő döntött, hogy van-e kedve találkozni a későbbiekben.
Egyébként én is remélem, hogy sosem találkozom olyan emberrel, mint te.
Nem szeretem azon fanatikusokat, akik képtelenek érvelni, csak egy rögeszméhez ragaszkodnak, egy mondatot mantráznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!