Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen elvárásaitok vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Akár fiú, akár lány vagy, neked milyen standardjaid vannak a másikkal szemben? Mi az a szint, milyennek kell lennie a másiknak, hogy elhivd randizni vagy megpróbálj vele egy párkapcsolatot?

Inkább belső tulajdonságok érdekelnek, de lehet külsőségeket is írni.

Pl: inkább átlagos kinézetü, de legyen hűséges típus, intelligens.

Írjátok kort is légyszi.

Nincs semmi célom ezzel, lehet unatkozok is, de érdekel hogy manapság kinek mi fontos a másikban.

2022. nov. 10. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Külső megfog belső megtart híve vagyok!

A belső: Először is tiszteljen, majd szeressen. Ne mondja 2 percenként. Én a tettekkel sokkal jobban érzem mennyire fontos vagyok mint a szavakkal.

Természetesen nagyon jól esik ha elmondja mit érez irántam!

30/N

2022. nov. 10. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Külső: mindenképp sportos, izmos legyen, 175-185 cm magas. A mostani párom is ilyen. Arcra átlagostól jóképűig lehet, itt annyira nem vagyok szigorú, sokféle arc tetszhet. A lényeg az, hogy erős legyen köztünk a kémia, azt érezzem, hogy majd megveszünk egymásért.

Belső: beszédes, humoros, ragaszkodó, érdeklődő, gondoskodó, udvarias, magabiztos stb.

26N

2022. nov. 10. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok.

Ne legyen elhízva, legyen foga, ne legyen harsány, közönséges. A többit látni kell, beszélni kell vele, hogy mégis milyen a nő. Nekem igazából nincs több elvárásom, ami a külsőt illeti.

2022. nov. 10. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Legyen okos, olyan aki jól tud bánni a szavakkal, tettekkel, megfontolt, de ugyan akkor bármilyen ökörségre is kapható legyen, akivel lehet élvezni minden pillanatot amit együtt tőltünk, akivel az együtt unatkozás is élvezhező. Ne legyünk útban egymásnak. Feltőltsük egymàst energiával.
2022. nov. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!