Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig erdemes varni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig erdemes varni, hogy a ferfi irjon szex utan?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 19:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Haha, szegény kérdező...

Hoppá :D

2022. nov. 9. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Na, mindjárt jön az idegbajos válaszoló bekiabálni, hogy "Minden férfi csak szexet akar, aztán lelépnek, ilyen a természetük" :D

Amúgy normál esetben alapból beszélgetnek utána, nem?

2022. nov. 9. 19:29
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
11%

Olyan 3-5percet.

Én utàna pisikor màr felveszem újra a kontaktust.

2022. nov. 9. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
22%

Ez sokmindentol fugg.

Eleve szex elott milyen gyakorisaggal írt, mennyire volt intenziv a kapcsolat, sok beszelgetés szabadido előzte e meg, vagy mennyire volt üres, a neved tudja e legalább.

Ő épp hogy talalkozott veled mekyik életszakaszában, épp parja van e, szakitasi fajdalma van e, vagy unja a magányt stb

A szex minősege milyen volt, volt e benne romantika, vagy különlegesen nem mindennapian volt vad szenvedelyes ismetelhetetlen, vag, csak egy sima snassz rutinszex gyorsürítes stb

Szex után másnap hogy erezted magad, mint aki el van ájulva, padlót fogtál, soha nem tapasztaltál mwg ilyet, vagy olyan volt mint a többi, semmi plusz(általában mindket fwl ugyanolyannak ítéli meg a szexwt mert pl egy fergeteges szexet nem is tud csak az egyik annak érezni a másik meg laposnak)

Szex után ő dobott ki vag, te hagytad ott, volt e romantika vagy azt várta mikor mész már csak nem akart bunkó lenni, szex után első volt neki a telefonja, már ment is el haverokhoz vagy bármi, vagy te maradtál még a gondolataiban es a nagy semmiben hagytad ott pl nem volt terve szex utánra semmi.

Valójában neked kéne érezni mi volt koztetek hogy volt e benne plusz, hogy hívni fog és lehetoleg hamar ismételni is akae majd, vagy hogy a függőd lett és te tőle, vagy elköszönt egy sima sziával es helo, ment is

2022. nov. 9. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha csak szex volt, akkor szerintem ne várj ilyesmire. Én vártam, nem írt, én írtam neki, de tök égő volt az egész.
2022. nov. 9. 20:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Akivel lefekudtem mult penteken, neki van baratnoje es szerelmes a baratnojebe, de azt mondta, hogy hianyoztam neki es vagyott ram es azota nem irt :(

Ismerjuk egymast 5 eve, az elozo baratnojet is velem csalta meg. En szerelmes vagyok ebbe a ferfiba. O belem nem.

Kicsit fajos ez a sztori nekem...

2022. nov. 9. 20:07
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
50%
Nem is értjük, minek csinàlod 🤫😅😂
2022. nov. 9. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
Nyilvánvaló kamu...
2022. nov. 9. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez most nem kamu kérdés? Ki hiszi el? Ekkora ostoba nincs.

"szerelmes a baratnojebe, de azt mondta, hogy hianyoztam neki es vagyott ram" :) :) :) és ezt elhitted, hogy most majd több lesz Veled, mint szex? Ezek után? ?????" elozo baratnojet is velem csalta meg" :) :) :)

Hát erre így egy percig se várj. Nem is értem hogyan gondoltad, hogy csevegne Veled mikor csak pusztán szex volt, nem is először.

2022. nov. 9. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Unalmasak ezek a kérdések. Az ilyen nők mondják, hogy minden pasi szemét és csak a farkuk után mennek. Ez mondjuk ezzel a férfival kapcsolatban igaz is lenne. De akkor te mi vagy és mi után mész, ha nem a cuncogód után?

Na mindegy, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem érdemes rá várnod, ugyanis magasról lesz@r téged, mint embert. Csak a testedet akarta 1x-2x, és ezt meg is kapta. Ennyi a történet szerintem. Óriási hülyeség rá pazarolnod az idődet.

2022. nov. 9. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!