Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a párod elmondana?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha a párod elmondana?

Figyelt kérdés
Mondta a párom hogy van egy csaj aki hetente irkal rá és hogy nem hagyja békén. Azt mondta mielőtt velem össze jött akkor ez a csaj folyamatosan járkált be a munkaelyere de a barátom akkor sem akart tőle semmit.
2022. nov. 9. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavarna. Csak elég puha pcsnek gondolnám, hogy képtelen volt eddig határozottan kiállni magáért, és lerázni, ha valóban nem akar tőle semmit. Ezalól az kivétel, ha a nő mentálisan beteg, zaklató magatartást mutat. Ezesetben együtt gondolkodnánk tovább valami megoldáson.
2022. nov. 9. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Nem érteném, miért nem tiltja le vagy valami.

Az nem zavarna, hogy valami bolondnak tetszik, de az eléggé, ha ez a páromnak is bejön és nem koptatja le.

2022. nov. 9. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Az zavarna hogy szerencsetpen leiltani vkit. Ez mist vmibsegitségkérés lenne a párjátol !
2022. nov. 9. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mond igazat a párod. Csak a logika, ha annyira zavarná letiltaná. Nyílván dugta vagy dugja is, s most mit mondjon? Dugok egy csajt melletted mert a sex nem működik, de jó ha főzöl rám?
2022. nov. 9. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerős a téma. Ugyanez volt. Anno exem fölszedett egy nőt kapcsolatunk alatt. Mindkettőnknek hazudott. Én kiléptem, maradt a másikkal. Nem jött be neki, s a másik mellett próbálkozott nállam, persze azt hazudva h egyedülálló, meg föltűnően írogatást nem akart csak teló beszélgetést. Hát megírtam h hazudozzon a.... - nak, s hagyjon békén. Ez többször előfordult. Kiderült h a másiknak azt hazudta h én zaklatom.. Szóval vigyázz mit hiszel el....
2022. nov. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!