Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszítanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszítanak az olyan pasik akiknek Iphonja van?

Figyelt kérdés

Mostani samsungom 5 éve telefon. Mindig is samsungom volt középkategóriás. Szerintem semmivel nem rosszabb mint a méregrdága Ip..

Abból az árból már rengeteg dolgot tudnék venni. Nekem kissé pénzszórós felelőtlen érzetet kelt.

2022. nov. 9. 09:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szeretlek.
2022. nov. 9. 13:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Ja hogy nem is nő vagy, szóval lenézel nő a férfi ellen már nem játszik? Szóval te nagyon tudsz de mégsem mersz kiállni.

Hát igazán sajnálom töki..

2022. nov. 9. 14:02
 23/26 A kérdező kommentje:
22 En is😍
2022. nov. 9. 14:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Hurrá! 22-es vagyok. Tündér vagy.
2022. nov. 9. 14:07
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy márka elkötelezett gyűlölete legalább ugyanannyira korlátolt ostobadág, mint az elkötelezett imádata.
2022. nov. 9. 17:51
 26/26 anonim ***** válasza:
A markat szeretem . Nekem a bajom a helytelen felhasznalas miatt van.
2022. nov. 9. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!