Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is taszítanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is taszítanak az olyan pasik akiknek Iphonja van?

Figyelt kérdés

Mostani samsungom 5 éve telefon. Mindig is samsungom volt középkategóriás. Szerintem semmivel nem rosszabb mint a méregrdága Ip..

Abból az árból már rengeteg dolgot tudnék venni. Nekem kissé pénzszórós felelőtlen érzetet kelt.

2022. nov. 9. 09:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem érkekel, kinek milyen telefonja van, sőt, az sem igazán, hogy mire költ. Ha személyiségben nem passzolunk, at amúgy is hamar kiderül, nem ezen fg múlni.

Azért nem fontos annyira, mert úgysem lesz közünk egymás pénzéhez (soha nem élnék közös kasszán senkivel), gyerekem se lesz soha, így ez se szempont. Ha havonta új kütyüt akar venni és telik rá, egészségére, én pl. szépen elutazom azt a pénzt, kinek mi. Szórja csak, amit megkeres, a sírba úgyse viszi magával. Csak közben tartsa el magát és ne szoruljon arra, hogy mások fizessék a számláit - magammal szemben is ez a mérce.

2022. nov. 9. 10:26
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Engem nagyon nem érdekel , hogy kinek milye van. A felhasználok többsége nem aszerint választ telefont ami a felhasználás célja, ha nem szimplán megveszi a legdrágábbat vagy a középkatrgória felső részéből választ. Arra ,hogy messenger legyen , youtube, szelfi nem kell egy 300-500 ezres telefon mert kb pazarlás. A telefonoknak az erejét csak komolyabb 3ds játékokkal lehet kihasználni, tehat ha valaki játszik olyan játékokkal akkor talán indokolt , de a kis hercegnő aki nem profi fotos és csak a telefonjan nézegeti a képeket meg darálja oket annak nincs szuksege sem samsung s22 re sem iphone 14 re .
2022. nov. 9. 10:33
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Engem azok az emberek taszítanak, akik bele akarnak szólni, hogy mire költsem a pénzem. Van, amire 300 forintot is sajnálok kiadni, és van, amire 300.000-t sem. Ha megengedhetem ezt magamnak, és az esetleges közös költségvetést sem rengeti meg, akkor méltóztasson a másik fél nem beleszólni, hogy a saját pénzemet mire költöm. Felteszem, neked is van olyan dolog, amire többet költesz, mint én. Amíg én nem szólok bele a te hobbijaidba, és nem az alapján ítéllek meg, hogy mire mennyit költesz, ezt szerintem elvárhatom visszafelé is.
2022. nov. 9. 10:59
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
13. Az hobbi igazan amikor azt sem tudod milyen hardver van abban a telefonba , fényképezni sem tudsz valami profin.. vegyed , de egyertelmuleg azert van , hogy elmondhassad masnak meg mutogasd.
2022. nov. 9. 11:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Huha, téged valaki nagyon megbántott, akinek Iphoneja van. Hatalmas frusztriáció van benned, ijesztő. Na engem ez taszít, nem az Iphone.
2022. nov. 9. 13:19
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15: A te helyesírásodról beszélek. Vesszőkről hírből sem hallottál, központozás egy tragédia, iPhone-ban van "e" betű a végén akkor is, ha ragozzuk, és úgy írjuk, "iPhone-ja", kötőjellel. És akkor arról, hogy "méregRdrága", meg samsung kisbetűvel, ne is beszéljünk, oké, hogy gépelési hiba, de ugyanakkora igénytelenség.
2022. nov. 9. 13:31
 17/26 anonim ***** válasza:
17. Mondjuk a samsung kis betűvel kit érdekel? Xd
2022. nov. 9. 13:32
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
18: Attól még, hogy téged nem érdekel, a magyar helyesírás szabályai szerint a márkaneveket nagybetűvel írjuk. Innentől kezdve felőlem olyan helytelenül ír vki, ahogy akar, de akkor ne legyen hepciás, ha valaki kimondja róla az igazat, hogy nem ír helyesen.
2022. nov. 9. 13:35
 19/26 A kérdező kommentje:

17 Mennyit fizetsz ha elbukod ha leállunk egy helyesírási versenyre?

Majd vesszőket fogok a gyakorira írni..na persze, időzzön ezzel más 😂

2022. nov. 9. 13:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
20: A helyesíráshoz a vesszőhasználat is hozzátartozik, szivi, nemcsak a helyesírásnak egy kis szeglete, ami téged érdekel. Amúgy meg azért nem állnék le fogadni, mert úriember biztosra nem fogad (csak hogy tudd, gimnáziumban volt olyan év, amikor a korosztályomban Budapest legjobb helyesírója voltam).
2022. nov. 9. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!