Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz, vagy természete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz, vagy természetes ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nem úgy alakult valakivel ahogy szerettem volna. Már nem beszélünk és most egy apropóból elkezdtem chatelni alegy pasival, aki ha ír, mosolygok, és izgatottan várom az üzeneteit.

Ezzel idáig semmi baj nincs, a dolog csak ott hibádzik, h egyáltalán nem kéne nekem mint pasi, és igazából az üzenetei sem olyan ami az a jó duma lenne amin mosolyognál, hanem egyszerűen az űr amot most kitölt azzal h flörtölök valakivel az jó.

2022. nov. 8. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hitegesd. Tisztázd vele inkább hogy ez csak flört semmi több
2022. nov. 8. 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi az h hitegetem? :D

Semmot nem mondtam neki. Nem tervezünk randit vagy ilyesmi😂

2022. nov. 8. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Mi értelme a kérdésnek? Ez megint valami konfliktus csináló férfi a kérdező, tuti nem nő.
2022. nov. 8. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
He? Nő vagyok🤓
2022. nov. 8. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Na jó. Csak abba gondolj bele (és itt most nem a svédekre célzok - ééérteeed ABBA), hogy mivel válaszolgatsz neki, tuti azt hiszi bejön neked.

Olyanokkal flörtölj, akik bejönnek pls.

Köszönettel:

Elemér

- a férfitársadalom nevében -

2022. nov. 8. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

P.S.:

sosem fogom megérteni a nőket

2022. nov. 8. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

ha ír, mosolygok, és izgatottan várom az üzeneteit.

Ezzel idáig semmi baj nincs, a dolog csak ott hibádzik, h egyáltalán nem kéne nekem mint pasi, és igazából az üzenetei sem olyan ami az a jó duma lenne amin mosolyognál, hanem egyszerűen az űr amot most kitölt azzal h flörtölök valakivel az jó.

Kinek hazudsz, és miért gonolod, hogy ettől jobb lesz - neked, neki?

2022. nov. 11. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!