Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklatás/ fenyegetés esetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklatás/ fenyegetés esetében mit tegyek?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 1 hónapja szakitottunk. Azzal fenyeget hogy az akkoriban küldött képemet (meztelen), nyilvánosságra hozza ha nem beszélek vele. Ezzel nem elégedett meg, kapcsolatot akart, a kép fejében. Én belementem, de nem szeretem őt...

A szüleim nem tudnak erről, és azzal fenyeget hogy elmondja nekik + atkuldi nekik is a képeket. Mit tegyek?

2022. nov. 7. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Keress hírekben hasonló dolgot. Pár éve egy magyar börtönben volt ahol egy fiút terrorizáltak a cella társai. Elsőnek azt akarták hogy kézzel... A srác nem ment bele, ezért megverték. Másnap meg lett kérdezve, akkor is megverték. Utána bele ment. Majd szájjal...

A vége az volt, hogy súlyos sérüléseket szerzett, mert felfordítottak egy széket, szóltak nekiy hogy üljön rá a szék lábára. Mivel ő lassan ült rá a fájdalom miatt, emiatt "segítettek" neki.

16 vagy 17 éves srác volt akkor.

Nem csak a filmekben van erőszak a börtönökben. Ráadásul a magyar börtönök túlzsúfoltak. Nincs elég őr, nem tudják tartani a szabályozásokat sem, hogy pl milyen időközönként kell körbe járniuk. Meg ők se akarnak megszakadni a munkában.

Hidd el rosszabb a helyzet, mint ahogy gondolod. De addig jó amíg személyesen nem tapasztaljuk.

2022. nov. 8. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!