Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még tanuló vagyok és a szüleimnél élek. Sajnos egy nem olyan szép lakásra futotta nekik. Lányként ez zavarna téged? Vagy fura lenne ha ilyen lakásba hívnálak át?
1-esnek annyi ész jutott, hogy az nem esett le neki, hogy a kérdező a férfiak / srácok halmazát erősíti...
Én teljesen megértelek. Egy nagyon lerobbant panelban laktam 19 éves koromig, amit apám bérelt, erre telt. Egyetem kezdetével elköltöztem albérletbe.
Annyi a titka, hogy ne vidd fel a lányt. Én ha ismerkedtem egy lánnyal, akkor megmondtam neki az igazat. Ennyi. Volt hosszútávú tini kapcsolatom. Én mentem át mindig a lányhoz, ha nem tudtunk mást programot kitalálni.
23F
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező fiú, és lányok véleményét kérdezte.
Viszont amúgy én veled ellentétben összejönnék "putris" csajjal. Volt is ilyen barátnőm. Én szerencsés vagyok, mert aránylag jól élünk. Ő szerencsétlen, mert rosszabb helyzetben élt. Nem azért mert a szülei nem adtak meg mindent amit tudtak, hanem mert nem tudtak többet adni. Egy ilyen családban is megvan az értékrend és a szeretet. Nem ettől lesz egy lány kevesebb. Sőt általában az ilyen családban felnőtt lányok szorgosabbak, több mindent csinálnak, mint a pláza cicusok. Számomra ez inkább imponáló dolog.
Csak azért nem fogom lenézni, mert a szülei kevésbé jólfizető állást kaptak. Vagy valami miatt romlott a színvonal náluk. Mi jókor építkeztünk, olcsón tudtunk telket venni, baráti áron, ismertünk jó munkásokat stb stb, jól jött ki ilyen téren a dolog. Szüleim is sokat túlóráztak, amíg tehették, így tényleg könnyű.
De tudod mi az ami majd számít?? Nem az amit az én vagy az ő szülei összeraktak, hanem az, hogy mi ő és én mit tudunk összehozni. Hogy honnan jött az lényegtelen. Az számít, hogy milyen belső értékrendel rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!