Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mennyit utaznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyit utaznátok egy pasiért?

Figyelt kérdés
Igaz hogy semmit? Mert csak olyat hallottam hogy egy pasi utazik mindig egy lányhoz,de forditva még nem hallottam.
2022. nov. 7. 14:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
#20 USA, igen, 90 napot tölthetnék kint egyhuzamban, de ez újraindul, ahányszor hazajövök. Sokan próbálnak is trükközni ezzel, ezért minden alkalommal elbírálják, nekem ebből nem volt még problémám, inkább azok számítanak gyanúsnak, akik csak pár napra mennek el ilyenkor valahová nem messzire. Én meg 1-2 hetet szoktam kint lenni, és 2-3 hetet itthon.
2022. nov. 7. 22:16
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan ember az életemben, akiért, ha úgy alakult volna a fél világot átutaztam volna (másik kontinensen él), természetesen ha ez oda-vissza meg van.
2022. nov. 8. 07:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Megtettem már jó párszor egy Budapest - Győr távolságot vonattal 16 évesen. Nő vagyok.
2022. nov. 8. 07:52
 24/24 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó vagyok, hozzáteszem, hogy ma már nem mennék bele távkapcsolatba. Egyrészt mert nem akarok szenvedni azzal, hogy hiányzik, meg rengeteget költeni utazásra, másrészt meg mert Budapesten képzelem el a jövőmet és felnőttként csak az nem él Budapesten, aki nem akar. Általában egyetemre már idejön az, aki itt szeretne élni.
2022. nov. 8. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!