Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mennyit utaznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyit utaznátok egy pasiért?

Figyelt kérdés
Igaz hogy semmit? Mert csak olyat hallottam hogy egy pasi utazik mindig egy lányhoz,de forditva még nem hallottam.
2022. nov. 7. 14:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
1500 km-t utaztunk. Hol ő, hol én, éppen ki tudta jobban megszervezni, kinek fért bele jobban az idejébe.
2022. nov. 7. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit és értem se utazzanak. Helyben lakjon.
2022. nov. 7. 16:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én távkapcsolatban 200 km-t utaztam. Az ő lakhelyén sokkal több mindent lehetett csinálni és az én városomat egyikünk se szerette különösebben, így legtöbbször én utaztam.
2022. nov. 7. 16:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Én bármennyit ha az illető azt mondaná most! Nagyon szeretném vele lenni,,de nem lehet. Pedig közel lakik. De a világ végére is elmennék utána!

Nő vagyok

2022. nov. 7. 16:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Anno utaztam pasiért 200 km-t, ő Budapesten lakott en vidéken. Akkor még fiatal voltam.

Ma mennyit utaznék egy pasiért? Maximum pár megállót helyi közlekedésen🤷‍♀️

2022. nov. 7. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Én egyszer utaztam majdnem 9000 kilométert, amikor "fiatal(abb) voltam és hülye", sajnos nem érdemelte meg az illető.

Szerintem mondani sem kell, hogy azóta nem utaznék ilyen távokat. Nem zárkózom el a távkapcsolattól, de fontos, hogy

1) Magyarországon belül legyen a srác, és max. 2-2,5 óra tömegközlekedéssel, közvetlen járattal el tudjak hozzá jutni (én Pesten lakok, úgyhogy a legtöbb terület beleesik ebbe a limitbe)

2) Tudjak vele hetente-kéthetente találkozni hétvégén

3) Ő is ingázzon hozzám

4) Már az elején legyen tiszta, hogy van lehetőség az összeköltözésre, és jó lenne, ha kb. olyan tempóban történne, mint azoknál a pároknál, akik rendszeresebben látják egymást (tehát nem elhúzni 3-4 évig).

2022. nov. 7. 17:09
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

Amikor ismerkedtünk akkor olyan 150 km. Ez az első randikon volt. Amúgy 550 km van közöttünk.

Ő gyakrabban jön haza Magyarországra, mint ahogyan én járok ki. De kb 3 hónap még és összeköltözünk.

2022. nov. 7. 20:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Érd-Székesfehérvár volt eddig a legnagyobb távolság. Egyik héten ő jött hozzám, másik héten én hozzá (vonattal, fiatalok voltunk, nem volt kocsink).
2022. nov. 7. 20:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon messze lakunk egymástól, felváltva szoktunk kb menni egymáshoz. Amikor összejöttünk, közel 9 ezer km-t kellett utaznunk, most "csak" 8-at. Én havi egyszer fixen utazom ennyit, nem mondom, fárasztó, de ezt vállaltuk.
2022. nov. 7. 21:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#19 melyik országban lakik a párod, hogy minden hónapban tudsz menni hozzá? Mármint pl. USA-ba adnak ilyen gyakorisággal turista vízumot? Bocsi, ha hülye kérdés, csak elgondolkodtatott.
2022. nov. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!