Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mennyit utaznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyit utaznátok egy pasiért?

Figyelt kérdés
Igaz hogy semmit? Mert csak olyat hallottam hogy egy pasi utazik mindig egy lányhoz,de forditva még nem hallottam.
2022. nov. 7. 14:50
1 2 3
 1/24 Camorri ***** válasza:
92%

Exem párszor utazott hozzám. Sőt, mindig amikor volt lehetősége jött.

Szerintem az a normális ha a lehetőségekhez képest hol egyik hol másik.

2022. nov. 7. 14:56
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Budapesten belül bármennyit. Városhatáron kívül nem ismerkedem, így a pasinak sem kell utaznia hozzám.
2022. nov. 7. 14:57
 3/24 anonim ***** válasza:
21%
A legtöbb út/távolság, az heti kétszer a Budapest - Debrecen távolság volt diákként. De ott küldte a követségi kocsit, sofőrrel, és így a traffipax sem számított.
2022. nov. 7. 14:59
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Semennyit, a közelben mindig találtam valakit. Sosem értettem mi a jó abba, ha 100 kilométereket kell utazni egymás miatt. Én sem várom el.
2022. nov. 7. 15:07
 5/24 anonim ***** válasza:
12%
Tehat eddig 4 valasz jott, es mindenki szerint megint a kerdest kiiro volt a hulye. A moderatorok feladata is konnyebb lenne, ha ezeket egybol ki lehetne purgalni a rendszerbol.
2022. nov. 7. 15:14
 6/24 Lazy Lover ***** válasza:
87%
Max oda vissza 50 60 km távolságra soha nem voltam a távkapcsolat híve
2022. nov. 7. 15:17
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Csak annyit, amennyit a pasi is hajlandó volna utazni értem.

De irreleváns ez számomra, mert én sem keresnék nagy távolságból párt.

2022. nov. 7. 15:21
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
1 óra autóúton belül legyen, de én pár hónapon belül mindenképpen összeköltözést szeretnék, úgy van értelme a dolognak, akkor látjuk, hogy tényleg összeillünk-e. Nem vagyok már tini, hogy évekig csak összejárogassunk.
2022. nov. 7. 15:26
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy a 8-as írja.

Mikor megismerkedtünk, kb 50 km-re laktunk egymáshoz, ami a 10-es úton a dugó miatt sokszor több is volt mint 1 óra.

4 hónap után már együtt éltünk.

2022. nov. 7. 15:35
 10/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha már valami úgy kezdődik, hogy mindketten arra várnak, hogy akkor most ki menjen a másikhoz, az már régen rossz. Meg kell vizsgálni hogy van e értelme az egésznek, ha komolyabbra fordul a dolog, tudják e vállalni a felek az állandó ingázást (vagy később az összeköltözést).

Ma már az üzemanyag sem két Ft, idő is, attól függően hogy hány kilométerről van szó. Ez az egész csak annak való aki nagyon kitartó ilyen téren. Aki meg hamar feladja, vagy már az elején lepasszolná a másikra hogy mindig ő jöjjön, az inkább bele se kezdjen.

2022. nov. 7. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!