Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan lehet venni az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan lehet venni az ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Szóval vagy egy férfi aki nagyon is bejön, én is neki, csak háát, olyan furi, pl vicces mesefigurás boxeralsókat hord, meg van pár érdekes beütése.

Nyilván nem ezen múlik egy kapcsolat, csak kíváncsi vagyok, k hogy állna ehhez?

Ő 29 én 21 vagyok

2022. nov. 7. 14:46
 1/7 Camorri ***** válasza:
53%

Nekem animés poszter van a falon, szeretek cosplayre járni ha van a közelben, de ez nem befolyásolja a mindennapjaim.

Plussz keresd meg magadban is a gyermeket, és ne engedd teljesen elveszni. A végén még befásulsz.

2022. nov. 7. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Lehet olyan not komolyan venni, aki a ferfi alsonadragja miatt dont egy kapcsolatrol? Viccet felreteve, te hogyan definialod a komolysagot, es miert tekinted erteknek? Szerintem te meg nem nottel fel egy komoly kapcsolathoz az en definiciom szerint.
2022. nov. 7. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, aki óránként kiír egy kérdést a verdás meg hasonló alsóiról? 😀
2022. nov. 7. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

En 20 évesen élből dobtam olyat aki piros alsót hord.

Akkor láttam ilyet életemben először, lesokkolt ahogy kinéz:D

2022. nov. 7. 18:28
 6/7 A kérdező kommentje:
4-es csak nem az:D
2022. nov. 8. 13:21
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne menj bele ebbe a liaisonba, kérdező. Ha ilyen dolgokon elakadsz, akkor a pasi semmit sem mozdított meg benned. Lehet, hogy tetszik, de a kémia messze nincs meg.
2022. nov. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!