Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy fiú B tervben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú B tervben van akkor ő csak addig lesz jó amíg nem találsz nála jobbat? Komolyan venni, megbecsülni, szeretni nem fogod őt?

Figyelt kérdés

Én B terv vagyok egy csajnál, emiatt kérdezem. Még eddig soha nem volt barátnőm, így nem tudom mit kéne tennem hogy egyből összejöjjenek velem.

Milyen fiúk azok akiket egyből "beválasztanak" a lányok?

2022. nov. 6. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Miért hagyod, hogy B terv legyél? Egy alfa ezt sosem hagyná! Tisztelet nélkül nincs kapcsolat! Légy magabiztos, és tudd, hogy mit akarsz az életben. Bátorság, védelem, erő, empátia, intelligencia.
2022. nov. 6. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van.
2022. nov. 6. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Honnan tudod, hogy egyáltalán tervben vagy nála?
2022. nov. 6. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Fordítsd meg a játszmát, h ő legyen nálad a b terv.

Nincs más út.

2022. nov. 7. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs olyan, hogy B terv. Vagy akarok lenni valakivel, vagy nem, utóbbi esetben meg nem fogok az illető érzéseivel játszani meg "ha ló nincs, szamár is jó" alapon összejönni vele. Itt az a kérdés, hogy miért akarnál futni vki után, akinek csak B terv vagy...

Ahhoz meg, hogy megválaszoljuk, hogy min tudnál változtatni, hogy te legyél az A terv, ahhoz ismerni kellene téged, mert lehet, azonnal tudnánk valamit mondani... most mondhaunk lózungokat, hogy "öltözz stílusosabban", "fogyj le", "legyél magabiztosabb", "ne válogass a szinteden felül / tipikus flegmah csajokat", "legyél igényesebb magadra", ha nem ez veled a gond, hanem vmi más.

2022. nov. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!