Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy csajnak 1-2 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajnak 1-2 évvel fiatalabb barátai vannak az az éretlenség jele lehet?

Figyelt kérdés

Az ha egyszer fiatalabb fiúja van az más, de neki ez a többedik ilyen hogy 1-2 évvel fiatalabb nála a barátja.

Azt szokták mondni hogy a lányok korábban érnek ezért pár évvel idősebb fiúval érzik magukat jól.

Tudom semmi közöm az életéhez, de nekem azt mondta ez a csaj hogy az a 18 éves fiú akit választott érettebb mint én 22 évesen. Meg hogy megcsalta őt ez a fiú, de kibékülnek.

Én ez nagyon megalázásnak éreztem, hogy egy 4 évvel fiatalabb fiú érettebb nálam, meg hogy megcsalta a fiú, de még is őt válassza ezek után.

Pedig inkább ő a értelen hogy 20 évesen egy 18 évessel jön össze, amikor a legtöbb lány inkább 22-24 évest választ 20 évesen, nem pedig egy sulis gyereket:D

Szerintem inkább ő az éretlen, de nagyon megalázott hogy ezt mondta nekem.

2022. nov. 6. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
De buta vagy.
2022. nov. 6. 16:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Férjem 43, én 46. Biztos egy éretlen negyvenes vagyok:)
2022. nov. 7. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!