Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK/NŐK, számotokra ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK/NŐK, számotokra ezek közül, melyek a legintimebb dolgok?

Figyelt kérdés

A kérdést direkt ide írtam, mert nem a szexuális oldal érdekel, hanem a bizalmi, az intimitási faktora. Azaz, hogy melyik az neked/szerinted, amihez valódi bizalom és intimitás kell.

Persze tudom, van aki 5 perc után, a bár WC-jében szopja a pérót, de a kérdésem most nem is hozzájuk szól.

Köszönöm a válaszokat, sziasztok! Ja, és lehet a partner férfi, nő, fiatal, idősebb,...

A.: Fülbe nyalás/fülbe puszi/fülcimpa szopogatása.

B.: Láb és lábujjak megérintése, szopogatása.

C.: Női egészségügyi dolgok vásárlása, közös vásárláskor.

D.: Pisi/kaki randin, kis lakásban.

E.: Tisztálkodás a másik előtt. Főleg borotva, és fülpiszka használata.

F.: Használt bugyi levétele, benne koszos betéttel.

G.: Gennyes pattanás/benőtt szőrszál "műtétje".

2022. nov. 6. 14:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2022. nov. 6. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
D e f mind no no no... 15 éve vagyok házas, ha borotválom magam, ha kakilok vagy nemrég kakiltam nem engedem be a férjem, (utána a szag miatt) És mikor nagyon rosszul voltam rgyszer egyszer, látta a koszos betéttel teli bugyimat, mikor meg kellrtt fürdenem, de máskor soha. Próbálom ezekkel a külső vonzerőmet megőrizni előtte, és a nőiségem. Szülésnél látott mindent, a bekakilást is a kitolási szakban, az neki elég is volt, a gátmetszésről nem is beszélve... szóval nekem ezek.
2022. nov. 6. 14:53
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Az A és B csak szimplán undorító.

A C-D meg teljesen hétköznapi.

Nekem az az intim, mikor sírni merek a másik előtt, nem ezek.

2022. nov. 6. 15:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A, B undorító, nem intim.

C, D normális.

E, F, G is az lenne, csak nekem elképzelhetetlen, hogy ezeket a lakás közepén csináljam, a vécében, fürdőben meg nem egymás ölében ülünk.

A koszos nálad hüvelyváladékot vagy vért jelent? Melyiket nem mered leírni, nagyember?

2022. nov. 6. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:

A, B undorító, nem intim

C, D alap

E, F normális

G sem vészes, intimnek nem mondanám, bár még sosem csináltam.

Teljesen más fogalom számomra az intim.

2022. nov. 6. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:

A.: Fülbe nyalás/fülbe puszi/fülcimpa szopogatása.

Undorító.

B.: Láb és lábujjak megérintése, szopogatása.

Undorító, hálistennek a férjem nem lábfétises.

C.: Női egészségügyi dolgok vásárlása, közös vásárláskor.

Teljesen alap. Ha együtt megyünk bevásárolni nyilván nem fogok külön menni mégegyszer csak ezekért a termékekért. Sőt, volt már hogy én olyan rosszul voltam egy gyomorrontás miatt, hogy nem bírtam a boltig elmenni, és akkor ő vette meg. Nem csinálunk ebből ügyet.

D.: Pisi/kaki randin, kis lakásban.

Nyilván ezek a vécén történnek, szóval teljesen alap ez is. Amikor a férjemmel járni kezdtünk, bennem volt egy szorongás, és nem akartam nála intézni. Addig fajult a dolog hogy iszonyú hasgörcsöm lett és nem tudtam vele jól érezni magam. Akkor elmondtam hogy mi van, ő meg annyit mondott hogy hát ez tök természetes dolog és mit izgujlok, tudja hogy a nők is kakilnak. Van ablak, ha végeztem nyissam ki ha esetleg a szag miatt szorongok és kész.

E.: Tisztálkodás a másik előtt. Főleg borotva, és fülpiszka használata.

Nekem ezzel sincs bajom, láttam már a férjemet borotválkozni, ő is látta már, hogy a lábamat epilálom.

F.: Használt bugyi levétele, benne koszos betéttel.

Semmi nem történik ha meglátja, de alapvetően nem előtte vetkőzöm ilyenkor, hanem nyilván a fürdőben, oda meg nem szokott utána mjönni.

G.: Gennyes pattanás/benőtt szőrszál "műtétje".

Ilyet az együtt eltöltött kilenc év alatt soha nem csináltunk. Ez nem intim, inkább csak kissé undorító, de van akinek ez passziója, kinyomkodni a pattanásokat.

2022. nov. 6. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

C. Mivel neki sem lehet kellemes elintézni.

D,e,f,g

Ezek pedig olyan dolgok, amik illúzió rombolók, egyszerűen nem tartozik másra.

2022. nov. 6. 16:36
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

Némileg csatlakoznék a 7. válaszolóhoz. A C, az sok pasikának kellemetlen. A többi pedig valóban illúzió romboló, olyan, mint amikor a bűvész trükkje kiderül. Ez a D E F G válaszra vonatkozik.

Az A simán alap, egy szenvedélyes szeretkezéskor, vagy akár egy csókolózásnál.

A B-t illetően pedig, nos sok pasika szereti. És miért ne? Inkább, mint sem a végbelembe akarja rakni a farkát.

2022. nov. 6. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell alapból választani két rossz dolog közül? Ennyire egy pasika sem fontos.
2022. nov. 6. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Meglestem a "ráhangolódós" videót. Egyáltalán nem undorító, vagy beteg a tartalma. Mellesleg miből van?
2022. nov. 6. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!