Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire sikertelen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire sikertelen hogy lehetek az ellenkező nemnél?

Figyelt kérdés

20 évesen sikerült először lány közelébe kerülnöm, de csak egy kaland volt. Kb ismeretelenek voltunk egymásnak. De mindkettőnknek jó volt, lány is csodálkozott hogymost szexeletem először. Aztán kb 1.5 év múlva egy másik lánnyal egy újabb kaland, vele két alkalom volt, de nem élveztük egymással.

Aztán pár hónap múlva egy másik lánnyal vele nagyon rossz volt, utána szidott is engem.

Évek teltek el de azóta semmi sem lett. Elmúltam 25 éves és még sosem voltam szerelmes, sosem szeretett lány, meg sosem szexeltem igazán jót, rendszeresen.

Nagyon sikertelen vagyok a lányoknál, nem értem hogy miért nem találok barátnőt. Nagyon szomorú vagyok hogy nem tartanak férfinek.

Már kezdek beletörődni ennyi idő után, hogy én nem fogok kelleni, mert nem vagyok szerethető.

2022. nov. 5. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Minek neked barátnő, ha úgyse voltál még szerelmes?
2022. nov. 5. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk azért 1-es jót kérdez, mert miért akarsz görcsösen barátnőt, szerelmes lenni? Erre mi a válaszod? Majd, ha megérsz rá, akkor lesz. Sajnos semmilyen infót nem adtál meg, milyen életed van, otthon ülsz-e egész nap, ismerkedsz-e egyáltalán, mennyit, kikkel, vannak-e randik, ki utasít vissza kit, stb...
2022. nov. 5. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A napi ezo pszichomókusok megérkeztek, látom, akik válasz helyett visszakérdeznek mint a rabbi a zsinagógában.
2022. nov. 6. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Ő kérdezte miért sikertelen a nőknél, akkor máshogy hogy akarsz neki segíteni? Ehhez valakit jobban meg kell ismerned, viszont a te válaszod sem volt túl hasznos neki.
2022. nov. 6. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
4 - ha a körülmények pontosabb ismeretéről szól a visszakérdezés, az jogos...de az enyhén szólva is ostoba kérdés h "minek neked bnő?" meg az egyéb pszicho okfejtések. Sőt, ez kifejezetten kötözködés, okoskodás is.
2022. nov. 6. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Oké, rendben, 1-es durván fogalmazott, de igaza van sajnos, nem hinném, hogy kötözködni akart. De amúgy semmi gond azzal, hogy te ezt nem tartod jónak, értelmetlen szerinted, de akkor te mit javasolsz neki?
2022. nov. 6. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
6 - ezt a kérdést és a válaszokat javaslom, mert kb hasonlóról szól: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2022. nov. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!