Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem úgyis elmúlik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem úgyis elmúlik, ezért nem érdemes kilépni egy biztos kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Mik a vélemények, tapasztalatok?
2022. nov. 5. 16:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
62%

Sajnos pont igy leptem felre anno.

Aztan minden ki is derult

Vegul rajottem hogy elbasztam a kapcsolatomat.

Borult minden. Hat hulye voltam. Azota is banom.

Ha szereted meg ne csald meg. Ha nem szereted mast szeretsz akkor hagyd a fenebe! De elobb zard le minthogy massal kezdesz. Illetve a 3. Fel ha tudja hogy neked parod van es nem is zavarja.. hat ilyennel semmi komolyra ne szamits. Csak szex lesz es eldob ..

2022. nov. 5. 17:20
 12/40 anonim ***** válasza:
64%
A hormonok egyszer leallnak, ez biokemia.
2022. nov. 5. 17:23
 13/40 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez egyáltalán nem hlye kérdés, én is tanulok, fejlődök, és erre nem tudok egyértelmű választ. Sajnos én is érintett vagyok.

Válaszolni sajnos nem tudok - maximum 10+ év múlva-, addigra már eldől.

Lehet jó döntés sincs, mert mindkettőt megbánja az ember, vagy így vagy úgy. :-)

2022. nov. 5. 17:38
 14/40 A kérdező kommentje:
Szeretem a páromat, de már nem szerelemmel. Nagyon nehéz.:(
2022. nov. 5. 17:53
 15/40 anonim ***** válasza:
93%
Na ilyen velem volt, szerelmes lettem másba, persze nem történt semmi, de akkor ébredtem rá, hogyha más ilyen érzéseket vált ki belőlem akkor nincs már jövőnk. Szakítottam és életem legjobb döntése volt!!! 31/N
2022. nov. 5. 17:54
 16/40 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, olyan nincs h biztos. Semmi sem biztos 😉lehet a te biztosod is azon gondolkodik h elhagyjob e szerelemért, vagy majd fog...
2022. nov. 5. 18:22
 17/40 anonim ***** válasza:
73%

Ha megcsalod nagy megbanas lesz a vege

Probaljatok fellobbantani a tuzet

Ha nem megy hagyjatok!

De amig o van mas ne legyen

2022. nov. 5. 19:32
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez piszok nehéz helyzet. Én is beleszerettem valakibe. Tudom mirol beszélsz. Az a baj, ha harmadik befigyel, itt már gond van réges régen.
2022. nov. 5. 19:42
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
A kecske is jól járjon, de a káposzta is megmaradjon... Ugyan már.
2022. nov. 6. 10:39
 20/40 anonim ***** válasza:
33%

11 hatalmas hülyeség amit mondasz. Én soha nem voltam szerető és nem csaltam meg senkit. Sőt, eliteltem. Most mégis annyira szeretek valakit, hogy érte a szeretői státuszt is megpróbálnám elviselni. Hogy menne e, nem tudom.

Miért?

1. Szeretem annyira, hogy ne esztelen döntésbe hajszoljam. Próbálja ki és ha jó, lépjen.

2. Lehet egy kósza érzelem benne és ezért tegye tönkre 2 gyerek életét? Ez nem könnyű hidd el. Nem akarnám őt ekkora dillema elé állítani. Érezze kivel jobb, és döntsön. De évekig nem lennék a szeretője az tuti.

2022. nov. 6. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!