Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól sejtem, hogy ez a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy ez a kapcsolat csak egyoldalú? Vagy csak ő ilyen? 32N

Figyelt kérdés

Arról van szó lényegében, hogy már együtt vagyunk 7 hónapja, de az utcán nem fogja meg a kezem, mert nem az ő világa.

Ölelés csak ágyban, alváskor vagy szex előtt/közben/után, mindenféleképpen csak ágyban.

Ha elköszönünk, akkor arcrapuszi, mert a csók/szájrapuszi sem az utcára tartozik.

Ezenfelül soha nem mondja, hogy

-Szép vagy

-Szeretlek

-Hiányzol

Akármi.. Egy szép szó sem hagyta még el a száját, mert nem az ő világa ez, és amúgy is stresszes életet él (2 hetente találkozunk 2-3 napot).

Előttem 9 évig nem volt senkije, a legjobb haverja hozott össze minket, a párom 42 éves.

Mit tudok tenni? Hiába mondom neki, hogy vágyom a figyelemre, szeretetre, semmi sem az ő világa.

2022. nov. 5. 08:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

#20, ezért nem szülök oda neki, hiába akarja.

Kész vagyok lelkileg már.

2022. nov. 5. 10:07
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#17 Az lehet. De jelen esetben a pasi 5 hónap alatt azt sem tudta eldönteni, hogy egyútt vannak-e vagy sem. Írta a kérdező, hogy még mindig csak randizgatnak.
2022. nov. 5. 10:09
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azért nem mert férfiatlannak és megalázónak tartom mondogatni.

És ahogy 17 írta szüleim sosem mondták vagy mutatták ki előttem így szocializálódtam

2022. nov. 5. 10:09
 24/32 Noren1989 ***** válasza:
#21 és miért nem hagyod el ezt a helyzetet?
2022. nov. 5. 10:11
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Szép vagy.
2022. nov. 5. 10:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 éves voltam mikor beleléptem egy 21 évvessel ugyan ilyen kapcsolatba, nem tudtam akkor még és én végtelenül romantikus alkat vagyok.

Nem szeretett csókolózni, se kézen fogva menni, se nem mkndta hogy szeret, de a szex az kellett volna neki amit nem adtam meg.

Azt mondta ő így érzi hogy szeretve van.

Kocsival persze mindig vitt mindenhová, vett nekem ezt azt, de nem rendes kapcsolat volt, mintha megakarz volna mindent venni hogy én lefeküdjek vele.

Aztán ott is hagytam, mert ez nem kapcsolat és szerintem te is tégy így, ha egy normális kapcsolatot szeretnél.

2022. nov. 5. 10:25
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

#17 Egyetértek veled abban, hogy ha tényleg ilyen gyerekkora volt, erről nem tehet az illető. De ez nem változtat azon, hogy a párja szenvedni fog mellette évekig ha egyáltalán valaha megváltozik. Főleg hogy már 40 fölött van és az a mottója, hogy ez van, ezt kell szeretni . Azt meg inkább hagyjuk is, hogy az ilyen viselkedést többnyire azok tolerálják egy partnertől, akik szintén úgy nevelkedtek, hogy az a normális, ha semmibe veszik az igényeimet. Vak vezet világtalant.

Én 3 évet kínlódtam végig -mert ez a jó szó rá- arra hivatkozva, hogy szegény srácnak rossz gyerekkora volt, de ha támogatom, majd biztos megváltozik. Hát nem. Kicsit sem változott engem viszont tönkretett.

#11 Teljesen értem, amit mondasz. Ugyanez volt velem is, mindig reménykedtem. De ha belegondolsz 7 hónap nem sok idő. Tedd fel magadnak a kérdést: ugyanilyen feltételek mellett leélnél még 10 évet mellette?

2022. nov. 5. 10:25
 28/32 A kérdező kommentje:
#22, a férfi mondta ki, hogy együtt vagyunk.
2022. nov. 5. 10:26
 29/32 A kérdező kommentje:

A szülei a mai napig együtt vannak, most is megfogják bármikor egymás kezét, szál rózsa, vagy csoki, esetleg egy orchidea, vagy egy wellness, mindig együtt töltik az idejüket.

Van egy öccse, az a tipikus hősszerelmes fajta.

2022. nov. 5. 10:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Elég sivár érzelmileg sajnos ez a kapcsolat így.

Azzal egyetértek, hogy a csók nem igazán az utcára tartozik. Engem is irritál, ha az utcán/tömegközlekedésen cuppogó embereket (leginkább tinikre jellemző) látok, mi sem csókolózunk párommal az utcán, de egy szájrapuszival semmi gond.

A mi kapcsolatunkban sem hangzik el naponta a szeretlek szó, egyikünknek sem igazán az elismerő szavak a szeretetnyelve, de azért időnként mondjuk persze egymásnak, mert azon túl, hogy enélkül is érezzük, hogy szeretjük egymást, igenis fontos ezt kimondani néha.

Az az igazság, hogy a párodnak inkább a szexkapcsolat való. Neked ez kevés. Ha nem akarsz boldogtalan lenni egy ilyen érzelemszegény kapcsolatban, a helyedben elgondolkodnék a szakításon.

2022. nov. 5. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!