Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól sejtem, hogy ez a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy ez a kapcsolat csak egyoldalú? Vagy csak ő ilyen? 32N

Figyelt kérdés

Arról van szó lényegében, hogy már együtt vagyunk 7 hónapja, de az utcán nem fogja meg a kezem, mert nem az ő világa.

Ölelés csak ágyban, alváskor vagy szex előtt/közben/után, mindenféleképpen csak ágyban.

Ha elköszönünk, akkor arcrapuszi, mert a csók/szájrapuszi sem az utcára tartozik.

Ezenfelül soha nem mondja, hogy

-Szép vagy

-Szeretlek

-Hiányzol

Akármi.. Egy szép szó sem hagyta még el a száját, mert nem az ő világa ez, és amúgy is stresszes életet él (2 hetente találkozunk 2-3 napot).

Előttem 9 évig nem volt senkije, a legjobb haverja hozott össze minket, a párom 42 éves.

Mit tudok tenni? Hiába mondom neki, hogy vágyom a figyelemre, szeretetre, semmi sem az ő világa.

2022. nov. 5. 08:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

#9, Köszönöm szépen.

Igazából érzem azt, hogy kezdek szenvedni az egészben, a sírógörcs kerülget mindennap, ha látom, minden bajom megszűnik, de, ha elmegy, minden bajom van, hiszen megint nem tudtunk megbeszélni semmit, mert nem nyitott rá, ő ilyen ezt kell szeretni.

Elmondta, és ez nem téma többet.

2022. nov. 5. 09:22
 12/32 A kérdező kommentje:
#10, ő mondta ki először, én meg rábólintottam.
2022. nov. 5. 09:23
 13/32 Noren1989 ***** válasza:
77%

Szerintem ez inkább összejárogatás a részéről...

A.k.a. szexkapcsolat.

2022. nov. 5. 09:23
 14/32 anonim ***** válasza:
54%

#10, te nem őszinte vagy, hanem egy komplexusos tuskó paraszt.

És még te jársz ide társkeresési tippeket adni?

Tahó gyökér vagy.

2022. nov. 5. 09:33
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy èrzèketlen vènember, azèrt 32 évesen jutna ennèl jobb,fiatalabb is.
2022. nov. 5. 09:37
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó kapcsolat. 2 hetente 1-2 napon jól érzed magad, a többin szenvedsz.

Hát te tudod...

Szerintem kamuzik a csávó. Nem akar szerelmi kapcsolatot, csak szexpartner vagy. Tudatosan elzarkózik minden érzelmi kötődéstől. Az nem igaz, hogy ő ilyen.

De ez az én véleményem.

Mondjuk engem pont nem érdekelne, hogy a másik fél milyen típus, ha én k...va szarul érzem magam a kapcsolatban, a párom meg még meg sem ért.

2022. nov. 5. 09:53
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen viselkedés arra vezethető vissza, hogy az illető hogyan szocializálódott gyerekkorában. Milyen szülői mintákat látott otthon.

Lehet, hogy otthon a szülei sem mondták soha egymásnak hogy szeretlek, vagy nem volt csók, nem fogták meg egymás kezét stb, stb.

Ezeket a mintákat mindenki gyerekkorában "szedi magára". Ha otthon sosem volt szokás megölelni a szülőknek a gyerekeket ha hazaértek, vagy elmentek otthonról, nem volt puszi stb, akkor a gyerek ezt veszi normálisnak, ezt szokja meg. Ezeket a mintákat viszi tovább a felnőtt életébe.

Amikor valaki párt választ magának, ez is egy nehezítő tényező, hogy hasonló szeretetnyelvű legyen a másik fél. Tehát ha az egyik ölelkezős, csókolózós stb. típus akkor jó ha a másik is olyan. Ellenkező esetben így az egyik azt érzi, mintha őt nem szeretnék, pedig ez sokszor nem így van, csak neki más a szeretetnyelve.

Arról most ne beszéljünk hogy mi van ha az egyik pl. Aspergeres, azt egy másik lapra tartozik, de ez is benne lehet a pakliban (velük csak másként kell bánni).

Úgyhogy ha valaki nem úgy fejezi ki az érzéseit ahogy te, arra nem kell rögtön azt mondani, hogy egy "érzelmi analfabéta", meg sz@r alak. Lehet hogy ő ezt látta otthon. Erről viszont nem tehet, de jó hír, hogy ha szeret akkor "fejleszti" magát ilyen téren.

2022. nov. 5. 09:54
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a 10esnek igaza van. Leírta a nyers igazságot, amit a kérdező nem lát, vagy nem akar látni.

Ha netán gyerekük lesz, akkor azzal se fog majd foglalkozni, mert "nem az ő világa"?

2022. nov. 5. 10:01
 19/32 A kérdező kommentje:

#19, valahogy ez téma volt, azt mondta, hogy azt szeretne még a jövő évben.

De én nem szeretnék szivességet tenni ezzel neki.

2022. nov. 5. 10:03
 20/32 Noren1989 ***** válasza:
41%
#19, nem te lennél az első anya, aki egyedül áll sorba gyes-ért...
2022. nov. 5. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!