Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mikor megláttok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor megláttok egy jó palit végigméritek, vagy csak egy pillantást vetettek rá? Nálatok hogyan működik ez?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem bámultam az embereket és egy random idegen csávónál sem éreztem azt, hogy "uuuhh de jó pali"

Így csak egy pillantást vetettem rá és ennyi.

2022. nov. 4. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Engem nem erdekel egy idegen hogy milyen pali

Max annyi hogy aki szembejön észrevesz e engem vagy észre se vesz. Amolyan visszajelzések érdekelnek csak hogy en vonzó lehetek e vagy nem.

2022. nov. 4. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen úgy vagyok, ahogy az 1. válaszoló. Nem egy magabiztos típus vagyok amúgy. A magabiztos csajok szerintem végigmérik a pasikat, ha tetszik nekik, vagy ha nagyon gáznak látják.
2022. nov. 4. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak odanézek egy pillanatra, senkit nem szoktam se bámulni, se végigmérni.
2022. nov. 4. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Én le sem tudom róla venni a szemem ha 10/10
2022. nov. 4. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:
13%
de nyilván elvárjátok hogy a férfi kezdeményezzen, amikor most valljátok be, hogy még csak le sem szrjátok igazából
2022. nov. 4. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nezek, akit akarok. Ha egyedul vagy baratokkal vagyok,siman bamulom az illetot. N
2022. nov. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!