Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van fent a pasinak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van fent a pasinak egy olyan képe facebookon...?

Figyelt kérdés
...ahol egy másik pasi mellett ül és egymás kezét fogják és nagyban vigyorognak? Az valószínűleg csak poén? Én nő vagyok.
2022. nov. 1. 23:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy ismerkedik velem. És én nő vagyok.
2022. nov. 1. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Megérdemled, hogy ilyennel ismerkedsz, és a normálisoknak nem adsz esélyt. Biztos "tetszik", és azért ő, nem más. Akkor jó szórakozást. :D Ha 2 hét múlva dob, miközben kihasznált és teherbe is ejtett, jöhetsz a 2. kérdéssel, hogy miért ilyen szemetek a pasik.
2022. nov. 1. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindehhez hány éves? Amúgy kérdezd meg, lehet biszexuális.
2022. nov. 1. 23:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Kettes, minden oké? XD

Amúgy 24 éves de a kép pár éves már.

2022. nov. 2. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Tuti búza, csak alibinek kellesz neki. Járj inkább velem, én elintézlek úgy, hogy lábra se fogsz tudni állni!
2022. nov. 2. 03:53
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
pumped gabo?
2022. nov. 2. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!