Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz lehet, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kiváncsi lennék a véleményetekre a következő dologgal kapcsolatban: Egyetemen volt (jelenleg átment levelezőre) egy osztálytársam, akivel mindig nagyon jól kijöttem, mindig törődött velem, de ezt én betudtam az alap természetének, és havernál többet nem is gondoltam bele. Viszont most ahogy elkezdődött az új tanév, egy nagyon jó haveromtól, aki a srácnak jó barátja, tudtam meg, hogy állítólag én tetszek a srácnak, és ezt neki elmondta. Nos, a következő a helyzet: jelenleg azért tanul levelező tagozaton, mert kiment külföldre dolgozni, ugyanis kapott egy nagyon jó állást, és most 1 évig ott fog tartózkodni, de elméletileg jövőre visszajön nappalira. Igazából tanácstalan vagyok, mert felém ezt külön nem jelezte, tehát úgy vagyok vele, hogy akár poén is lehet, hiszen a fiúk szeretik ilyenekkel szivatni a lányokat, de valahogy az ismerősöm komolynak tűnt, miközben mondta. Ezek után, ahogy raktam ki storykat Instagramra, többet beszívelt, és egyre reagált is. Messengeren is írt 1x-2x, de csak vizsga/suli ügyben, mert így nehezebb neki végezni, aztán mivel tudja h én segítőkész vagyok, ezért engem kért meg arra (én pedig felajánlottam), hogy segítsek neki. Kapóra is jött a lehetőség, hogy kicsit érdeklődjek a holléte felől, ami(k)re teljesen kedvesen válaszolt, így picit talán személyesebb is lett a beszélgetés, de nagyrészt a tanulás volt a téma. A lényeg, hogy hálás a segítségemért, de eddig semmi több. Az utóbbi 1 hétben is raktam ki 2 sztorit, de azokra már nem reagált. Mit gondoltok? Valóban többet jelentek neki, vagy inkább csak poén az egész, és haveri? Természetesen tudom, hogy social platformokból nem lehet ezt megítélni, emellett pedig most teljesen lefoglalja a külföld, a munka, és még az időeltolódás is, valószínű nem ez az elsődleges számára, de mégis kiváncsi lennék ki mit gondol erről. Köszönöm előre is :)2022. nov. 1. 21:42
1/5 anonim válasza:
Tegyél ki egy gumicsizmás képet magadról, ha jön még arra is like, akkor biztosan teccel neki.
2/5 anonim válasza:
Kedves volt, törődött veled, figyelt rád, de részedről semmi nem esett le.
Aztán, hogy a pasi elment, már nem kapod tőle az extra figyelmet elkezdett hiányozni.
Ő, vagy a figyelme?
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem Ő, haha! :D
2022. nov. 2. 10:40
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából ő ezt még nem jelentette ki felém, tehát addig nem is akarom beleélni magam.
2022. nov. 2. 10:44
5/5 anonim válasza:
Külföld, jövőre jön vissza...
Nem is értem miért érdekel, azóta már ki tudja hány csajt r@kott meg :DDD
Tudod, lehet tetszel(tetszettel)neki, de más is tetszik neki.
Ki mész utána külföldre, vagy vársz rá? Szüzességi fogadalmat is teszel esetleg?
Mert az 100% hogy ő éli az életét...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!